Homepage Woertman Nederland

Woertman Nederland

Woertman Nederland is als gespecialiseerd leverancier van professionele horeca- en bakkerij apparatuur ruim 40 jaar actief op de Nederlandse markt. Woertman Nederland is centraal in Nederland gevestigd en beschikt over een eigen landelijk dekkende servicedienst. Door zich te concentreren op kwalitatief hoogwaardige apparatuur en door het verlenen van goede en snelle service heeft Woertman Nederland een aanzienlijk marktaandeel opgebouwd. Een stabiele netwerkomgeving met hoge performance staat bij Woertman Nederland hoog in het vaandel!

Onze invulling

De netwerkomgeving van Woertman was ouder dan 5 jaar en toe aan vervanging. ‘’Het contact met Magna Cura is ontstaan op advies van een bevriende ondernemer’’, aldus Martin van Rossum, eigenaar van Woertman Nederland, Valmar Benelux en Sanomat. Na een intake gesprek met beide partijen was het gevoel aan weerskanten goed. Aansluitend is intensief contact geweest om een netwerkomgeving op maat neer te zetten. Magna Cura beschikt over een permanent bezette Servicedesk. ‘’In het geval van calamiteiten kunnen zij snel en adequaat regeageren, dat geeft mij een goed gevoel’’, aldus Martin van Rossum.

 

  

 

 

 

''Het is toch spannend om de regie over onze netwerkomgeving volledig uit handen te gegeven. Magna Cura heeft in samenwerking met onze applicatie partner een netwerk neergezet om op te bouwen. Mijn vertrouwen in Magna Cura is dubbel en dwars bevestigd!’’

Martin van Rossum (Eigenaar)