Homepage Printing

Magna Printing: Optimaliseer uw document workflows!

De afgelopen 5 jaar is de hoeveelheid informatie die organisaties te verwerken krijgen ruim verzesvoudigd. Het is voor ondernemingen dus van groot belang om de documentwerkstromen continue te blijven optimaliseren zodat de tijd die verloren gaat aan documentgerelateerde processen zo laag mogelijk blijft. Gemiddeld is dat op dit moment namelijk 20%, oftewel een volledige werkdag per werknemer, per week.

OKI biedt met zijn brede range aan A4 en A3 smart printers en MFP’s de perfecte tools voor bedrijven om een optimalisatieslag te maken waar het de documentwerkstromen betreft. Deze smart producten zijn uitgerust met het zogenaamde sXP (smart Extendable Platform) dat zorgt voor een feilloze koppeling met bestaande workflows zoals bijvoorbeeld Microsoft Sharepoint of Dropbox.

Met de gebruiksvriendelijke oplossingen van OKI is iedere onderneming in staat om documentgerelateerde kosten fors terug te dringen. Op dit moment betreft dit gemiddeld een daling van wel 32%. Laat Magna Cura u overtuigen van de voordelen die de betaalbare oplossingen van OKI u kunnen bieden.

Uw voordelen:

  • Optimalisatie van uw document workflows
  • Productiviteits toename
  • Printen, scannen, kopieren op hoge kwaliteit!
  • Kostenbesparing

    Vraag direct een vrijblijvend adviesgesprek of kosteloze audit aan! 

OFFERTE AANVRAGEN