Homepage Magna Cura

Ontwerp, beheer en verspreid e-mailhandtekeningen voor Outlook, OWA en Office 365

maandag 18 september 2017 - Creëer en implementeer e-mailhandtekeningen voor alle gebruikers binnen uw organisatie met robuuste handtekeningssoftware voor Outlook.
Signature Manager Outlook Edition van Exclaimer is de meermaals bekroonde softwareoplossing voor e-mailhandtekeningen voor Microsoft Outlook 2016, 2013, 2010, 2007 en 2003, Outlook Web Access (OWA) en Office 365.
Lees meer

HP introduceert nieuwe workstations gericht op Virtual Reality, Machine Learning en Graphic Design

maandag 18 september 2017 - HP lanceerde gisteren de HP Z8 G4, het krachtigste workstation ter wereld, voorzien van beveiligingsfuncties die de status van HP als leverancier van de best beveiligde en configureerbare workstations verder ondersteunen.
De doorontwikkeling van HP’s krachtigste desktop pc’s voorziet in de behoefte van de meest veeleisende uitvinders, productontwerpers, architecten, digitale creatieven, wetenschappers, onderwijzers en zorgspecialisten. De HP Z8, Z6 en Z4 desktops zijn voorzien van extreme kracht, ongekende beveiligingsfunctionaliteiten en innovatief design, helemaal klaar voor de toekomst.
Lees meer

What to know about: digital risk management

donderdag 14 september 2017 - Stel, je bedrijf investeert flink in security, ieder stukje informatie staat achter slot en grendel, en geen enkele werknemer komt door de beveiliging zonder authenticatie. Je hebt alles op orde. Maar wat als diezelfde werknemers hun wachtwoorden op post-it's laten slingeren?
Hoeveel is je ijzersterke beleid nog waard als je enkel kijkt naar je eigen organisatie? Alastair Paterson, ceo bij Digital Shadows, legt uit wat digital risk management precies is en wat deze ontwikkeling inhoudt voor bedrijven en resellers.
Lees meer

Derde bedrijven denkt zonder it niet te overleven

maandag 11 september 2017 - Bijna een derde, 29 procent van de Nederlandse bedrijven, ziet over drie jaar geen toekomst meer als niet wordt geïnvesteerd in it-kennisontwikkeling. Investeringen op dit gebied blijven echter achter.
Zo geeft slechts zeven procent van de bedrijven aan continu leren te faciliteren, terwijl 22 procent geen jaarlijks opleidingsbudget heeft. Succesvolle bedrijven daarentegen investeren vaak meer dan 1.500 euro per medewerker per jaar.
Lees meer

Goede domeinnamen gaan als warme broodjes over de toonbank

donderdag 7 september 2017 - Wil je een goede domeinnaam registreren? Wees er dan snel blij, want met de groei van het aantal webshops en (zakelijke) websites zijn goede domeinnamen snel weg.
In dit artikel lees je een aantal tips om toch goede domeinnaam te bemachtigen.
Lees meer

NETGEAR introduceert eerste 48-poort Gigabit Smart Managed Plus Switch GS750E

maandag 4 september 2017 - NETGEAR introduceert de 48-port Gigabit Smart Managed Plus Switch (GS750E), die mogelijkheden biedt voor VLAN-, QoS-, LAG- en IGMP-beheer en beschikt over twee SFP-uplinks. De nieuwe switch biedt een eenvoudige, betrouwbare en betaalbare verbinding via een intuïtieve webinterface, zodat een netwerk snel kan worden uitgebreid met extra servers, Network Attached Storage (NAS) en pc’s.
Speciaal ontworpen om aan huidige én toekomstige behoeften van ieder IP-netwerk te voldoen, zorgt de GS750E voor netwerkoptimalisatie, maakt deze een einde aan bottlenecks en biedt deze de best mogelijke combinatie van snelheid en betaalbaarheid.
Lees meer

WatchGuard introduceert AP420 access point

donderdag 31 augustus 2017 - WatchGuard Technologies heeft een nieuw wireless access point, de AP420, op de markt gebracht. Het Wifi-toegangspunt is zeer geschikt voor drukke omgevingen als vergaderzalen en winkelcentra.
Het 802.11ac Wave 2 toegangspunt beschikt over 4×4 Multi-User MIMO (MU-MIMO) dual radio, zodat het grote aantallen gebruikers kan bedienen. Daarnaast bevat het een derde radio die naar keuze uitsluitend gebruikt kan worden voor Wireless Intrusion Prevention System (WIPS) en RF-scanning. De AP 420 biedt hierdoor een optimale gebruikservaring voor veel devices die toegang zoeken, vooral voor diensten als Voice over IP (VoIP) en het streamen van muziek. Het access point is per direct leverbaar, aldus de leverancier.
Lees meer

HP lanceert OfficeJet Pro 7720/7730 all-in-ones

maandag 28 augustus 2017 - HP Inc. heeft de volgende generatie OfficeJet Pro-printers gelanceerd, geschikt voor kleine bedrijven: de OfficeJet Pro 7720/7730.
Uit dezelfde serie als de 2017 IF Design Award-winnende OfficeJet Pro 7740, zijn de vernieuwde wide-format all-in-one printers mobile-first, waardoor ze een naadloze printervaring bieden, van aansluiting tot daadwerkelijk gebruik.
Lees meer

De 5 grootste security-dreigingen

donderdag 24 augustus 2017 - Focus op de beveiligingsclichés: het zijn niet voor niets clichés. We staan stil bij de vijf grootste issues die IT-organisaties daadwerkelijk parten spelen en de oplossingen voor elk.
Foutieve perceptie zie ik als een van de grootste security-problemen: de dreigingen waarvan bedrijven denken dat ze véél groter zijn dan de daadwerkelijke risico's waar ze last van hebben. Zo word ik bijvoorbeeld als consultant in de arm genomen om een geavanceerde PKI of organisatiebrede IDS te implementeren, terwijl ze beter gebaat zouden zijn bij een sterker patchbeleid.
Lees meer

Gartner: 86,4 miljard dollar naar ict-beveiliging

maandag 21 augustus 2017 - De wereldwijde bestedingen aan ict-beveiligingsproducten en -diensten komen dit jaar uit op 86,4 miljard dollar. Dat is een toename van 7 procent ten opzichte van 2016, volgens een nieuwe prognose van Gartner. Het adviesbureau voorspelt dat in 2018 er zo'n 93 miljard wordt uitgegeven aan ict-beveiliging.
Uit de 'Forecast Analysis: Information Security, Worldwide, 1Q17 Update' van Gartner blijkt dat geld spenderen aan it-beveiligingsdiensten momenteel de grootste vlucht neemt. Daarbij gaat het vooral om advisering, uitbesteding en implementatieservices.
Lees meer