Veeam in Rotterdam

Veeam in Rotterdam - veeam-cloud-connect-advatek

Magna Cura verzorgt Veeam in Rotterdam voor MKB-bedrijven, op het gebied van kantoorautomatisering en telefonie.De ondersteuning voor Veeam in Rotterdam bieden wij vanuit Ridderkerk waar Magna Cura gevestigd is.

Bedrijven worden geconfronteerd met een explosieve toename van data met 30–50% per jaar, en gebruikers verlangen 24/7 toegang tot data en hebben weinig begrip of geduld voor downtime. Traditionele back-upoplossingen met RTO's (Recovery Time Objectives) en RPO's (Recovery Point Objectives) van uren of dagen voldoen simpelweg niet meer. Veeam is een fundamenteel nieuwe oplossing die is ontwikkeld voor cloud-, moderne opslag- en virtualisatietechnologieën. Met Veeam Backup Essentials kunt u IT eenvoudig beheren en heeft u minder kosten, minder frustratie en minder gegevensverlies vanwege onverwachte downtime. Met Veeam Backup Essentials krijgt u bovendien ongekende prestaties met recovery time en point objectives (RTPO) van < 15 minuten voor ALLE applicaties en data.

Of het nu gaat om een volledige VM, een afzonderlijk bestand of een applicatie-item, Veeam zorgt voor snel herstel van de gewenste items zoals u dat wilt

Wij adviseren u graag over Veeam in Rotterdam

OFFERTE AANVRAGEN   MEER INFO   0180-437528

Contact