Security in Ridderkerk

Security in Ridderkerk - software-security

De beveiliging van uw bedrijfsnetwerk is veelomvattend én houdt niet op met het instellen van de beveiliging tegen virussen die uw netwerk kunnen binnen dringen. De beveiliging van netwerken is te vaak onderbelicht én wordt meestal als sluitpost gezien. Er zijn genoeg redenen om juist netwerkbeveiliging bovenaan uw prioriteitenlijst te plaatsen. Met Magna Secure zorgen wij dat uw bedrijfsnetwerk tegen gevaren is beveiligd. Het buitensluiten van spam, virussen én ongewilde bezoekers op het netwerk staat centraal. Ook zorgen wij voor een veilige toegang van draadloze en mobiele devices tot het netwerk.

Tevens mag een goede backup strategie niet ontbreken, zodat uw bedrijfskritische gegevens veilig zijn tegen ongewild gebruik van uw medewerkers, hardware falen en calamiteiten.

Magna Cura verzorgt de security in Ridderkerk. Op basis van onze goede service, complete dienstverlening en de regionaale aanwezigheid kunnen wij organisaties volledig ondersteunen op het gebied van security in Ridderkerk, automatisering en telefonie. Voor uw security in Ridderkerk staan wij klaar voor u.

OFFERTE AANVRAGEN   MEER INFO   0180-437528

Contact