Security in Hendrik-Ido-Ambacht

Security in Hendrik-Ido-Ambacht - ictsecurity

De beveiliging van uw bedrijfsnetwerk is veelomvattend én houdt niet op met het instellen van de beveiliging tegen virussen die uw netwerk kunnen binnen dringen. De beveiliging van netwerken is te vaak onderbelicht én wordt meestal als sluitpost gezien. Er zijn genoeg redenen om juist netwerkbeveiliging bovenaan uw prioriteitenlijst te plaatsen. Met Magna Secure zorgen wij dat uw bedrijfsnetwerk tegen gevaren is beveiligd. Het buitensluiten van spam, virussen én ongewilde bezoekers op het netwerk staat centraal. Ook zorgen wij voor een veilige toegang van draadloze en mobiele devices tot het netwerk.

Tevens mag een goede backup strategie niet ontbreken, zodat uw bedrijfskritische gegevens veilig zijn tegen ongewild gebruik van uw medewerkers, hardware falen en calamiteiten.

Magna Cura ondersteunt bedrijven met de security in Hendrik-Ido-Ambacht. Wij leveren, beheren en ondersteunen de security in Hendrik-Ido-Ambacht vanuit ons kantoor in Ridderkerk. Ook bieden wij service op het gebied van telefonie en kantoorautomatisering aan.

Voor meer informatie over de security in Hendrik-Ido-Ambacht neemt u contact met ons op. 

OFFERTE AANVRAGEN   MEER INFO   0180-437528

Contact