Microsoft OneDrive-opslag

Microsoft OneDrive-opslag - onedrive

Microsoft geeft gebruikers van Office 365 Home, Personal en University voortaan 'onbeperkt' Microsoft OneDrive-opslag. De eerste gebruikers zullen hier maandag al iets van zien, terwijl de rest hier de komende maanden iets van merkt.

Office 365 met onbeperkte OneDrive-opslag is beschikbaar vanaf 6,99 dollar per maand. Microsoft wil met de onbeperkte opslag OneDrive, voorheen SkyDrive, interessanter maken voor potentiële klanten. Dat wil het doen door de dienst meer te integreren in persoonlijke en zakelijke tools die het aanbiedt aan klanten.

Ook zakelijke Office 365-abonnees met OneDrive for Business krijgen onbeperkt opslag, maar dat gebeurt volgens Microsoft pas begin volgend jaar. Eerder dit jaar verhoogde de softwaregigant de cloudopslag van Microsoft OneDrive-opslag for Business van 25GB al naar 1TB.

Microsoft OneDrive-opslag for Business is een relatief nieuw product dat als losstaand pakket wordt aangeboden en gezien kan worden als tegenhanger voor diensten als Dropbox en Box. De integratie met de Office-suite staat daarbij overeind.

Meer weten over Onedrive-opslag, neem contact met ons op. 

OFFERTE AANVRAGEN   MEER INFO    0180-437528  

 

 

Contact