ICT Netwerkbewaking

ICT Netwerkbewaking - ict9

Met Magna Live! Bewaken wordt het complete netwerk op meerdere punten gecontroleerd waardoor Magna Cura Automatisering direct kan reageren op situaties die de continuïteit van uw netwerk in gevaar brengen.

Magna Cura maakt hierbij gebruik van agents in het netwerk, welke statusmeldingen genereren. Deze meldingen worden door de Magna Cura Servicedesk opgepakt, veelal voordat een probleem escaleert. Dagelijks, wekelijks én maandelijks wordt een rapportage gemaakt met daarin de status en kwaliteit van het netwerk.

UW VOORDELEN:

  • De knelpunten worden veelal vooraf worden gesignaleerd, zijn deze preventief te verhelpen, daardoor heeft u een optimaal functionerend netwerk;
  • De bewaking geeft meer inzicht waardoor het opsporen van problemen sneller gaat;
  • De downtime wordt beperkt;
  • Dagelijks, wekelijks en maandelijkse raportage.

Magna Cura biedt u ICT Netwerkbewaking aan voor uw bedrijfsnetwerk om extra ogen op uw complete netwerk in de gaten te houden. Wij kunnen op meerdere punten uw bedrijfsnetwerk in de gaten houden door te monitoren, hierdoor kunnen wij snel en adequaat handelen op situaties die de continuïteit van uw netwerk in gevaar zouden kunnen brengen.

Voor de ICT Netwerkbewaking gebruiken wij specifieke softwareoplossingen. Hierdoor kunnen wij vervelende situaties eerder signaleren. Meldingen zullen door onze Helpdesk worden opgepakt.

Uw perfecte partner op gebied van ICT Netwerkbewaking!

OFFERTE AANVRAGEN   MEER INFO   0180-437528

Contact