Draadloos netwerk

Draadloos netwerk - draadloos_netwerk_eth_rtr

''Zwembad Kerkpolder kiest voor draadloos netwerk!'' Magna Cura Automatisering heeft Zwembad Kerkpolder in Delft voorzien van een draadloos netwerk. Het zwembad inclusief de kantine en verhuurbare ruimten zijn voorzien van Netgear Access Points. De Access Points worden aangestuurd door een Netgear Business Central Wireless Manager, een controller (in de cloud) om het draadloos netwerk te beheren. Magna Cura is Preferred leverancier van NETGEAR oplossingen.

Over het project is Frans Alebregtse, Teamleider van Zwembad Kerkpolder uiterst content: ‘’Wij zijn bijzonder tevreden over de manier waarop Magna Cura Automatisering in samenwerking met installateur Groenewegen Delft het draadloze netwerk in Zwembad Kerkpolder heeft gerealiseerd. Snel en vakkundig is het netwerk opgezet. Het bewijs van de juiste oplossing werd recent geleverd. Ca. 40 notebooks maakten zonder problemen tegelijkertijd gebruik van het draadloze netwerk.”

Zwembad Kerkpolder geeft aan Magna Cura aan te bevelen als partner voor een draadloos netwerk.

Wij adviseren u graag over een draadloos netwerk bij u op locatie. 

OFFERTE AANVRAGEN   MEER INFO   0180-437528

Pagina's

Google pagina's

 • WiFi in Ridderkerk

  Magna Cura Automatisering verzorgt de WiFi in Ridderkerk. Binnen elke organisatie worden momenteel steeds meer mobiele apparaten gebruikt, zoals tablets notebooks en smartphones. Deze apparaten nemen we overal mee naartoe, we hebben een groeiende behoefte aan toegang tot internet. In veel bedrijven willen medewerkers op verschillende plekken draadloos kunnen werken en informatie kunnen raadplegen. Met Magna WiFi in Ridderkerk maken wij dit mogelijk! Een groeiende vraag naar draadloze verbinding vraagt ook om een professionele beheersing en bewaking. Hiervoor zijn specifieke oplossingen waarmee het mogelijk is om gescheiden netwerken op te bouwen voor eigen personeel en bezoekers. Daarbij staat de beveiliging en integriteit van uw eigen netwerk centraal. Om een volledige en optimale dekking in het pand te kunnen garanderen, is een meting op uw locatie noodzakelijk. Wij bieden de mogelijkheid een site survey uit te voeren, waar we alle gevoelige punten in kaart kunnen brengen. Met de site survay bekijken we welke frequentie en welk kanaal het meest optimaal is. Tevens kunnen we de aantallen en de plaats van de access points bepalen middels de site survey. Meer weten over WiFi in Ridderkerk? Wij informeren u graag: 0180-437528
 • Netgear WAC730

  Magna Cura levert de Netgear WAC730 ProSafe. Dit is een high performance dual-band Wireless Access Point dat gecombineerde snelheden ondersteunt tot 1750 Mbps (450 Mbps voor 2,4GHz wifi-band 1300 Mbps voor 5GHz wifi-band). U kunt de Netgear WAC730 Business Access Point zowel in een stand-alone modus met een intuïtieve gebruikersinterface gebruiken of Ensemble-modus voor een gecentraliseerd groepen beheer van maximaal 10 AP 's van hetzelfde model. Meer informatie over de Netgear WAC730, neem dan contact met ons op!
 • Netgear WAC720

  Magna Cura levert de Netgear WAC720 ProSafe. Dit is een high performance dual-band Wireless Access Point dat gecombineerde snelheden ondersteunt tot 1200 Mbps (300 Mbps voor 2,4GHz wifi-banden 867 Mbps voor 5GHz wifi-band). De Netgear WAC720 Business Access Point werkt zowel in een stand-alone modus met een intuïtieve gebruikersinterface als in Ensemble-modus voor een gecentraliseerd groepen beheer van maximaal 10 AP 's van hetzelfde model. Meer informatie over de Netgear WAC720, bel 0180-437528.
 • Netgear Orbi

  Magna Cura biedt de Netgear Orbi oplossing. Hiermee heeft Netgear een alles-in-één netwerkoplossing op de markt gezet. Dit houdt in dat de combinatie van router + wifi versterker/powerline/access point met de Netgear Orbi verleden tijd is. De Multiroom Wifi oplossing creëert één groot draadloos netwerk. De satelliet breidt het netwerk uit, in plaats van het te versterken. Hierdoor is de Netgear Orbi zeer geschikt voor een groter huis, je hebt namelijk overal een even sterk wifi signaal. De satelliet en router staan met elkaar in contact en verbinden je automatisch met het sterkste signaal. En waar andere wifi versterkers een vertraging hebben van een paar seconden, schakelt de Netgear Orbi zonder haperingen van de satelliet naar router, en andersom. Hierdoor heb je nooit meer last van signaalverlies als je rond en door het huis loopt. De Netgear Orbi is uitbreidbaar met extra satelliets. Klik op meer info voor meer informatie over de Netgear Orbi.
 • Netgear WAC740

  Magna Cura levert de Netgear WAC740 ProSafe. Dit is een high performance dual-band Wireless Access Point dat gecombineerde snelheden ondersteunt tot 2300 Mbps (600 Mbps voor 2,4GHz wifi-band 1700 Mbps voor 5GHz wifi-band). De Netgear WAC740 Business Access Point werkt zowel in een stand-alone modus met een intuïtieve gebruikersinterface als Ensemble-modus voor een gecentraliseerd groepen beheer van maximaal 10 AP 's van hetzelfde model. Klik op onderstaande button voor meer info over de Netgear WAC740.
 • Netgear WAC510

  Magna Cura levert de Netgear WAC510 ProSafe. Dit is een high performance dual-band Wireless Access Point dat gecombineerde snelheden ondersteunt tot 1200 Mbps (300 Mbps voor 2,4GHz wifi-banden 867 Mbps voor 5GHz wifi-band). De WAC510 Business Access Point werkt in een stand-alone modus met een intuïtieve gebruikersinterface of Ensemble-modus voor een gecentraliseerd groepen beheer van maximaal 10 AP 's van hetzelfde model.
 • Wifi Barendrecht

  Voor WiFi Barendrecht bent u bij Magna Cura Automatisering aan het juiste adres. Met een breed assortiment en een uitstekende prijs / kwaliteit verhouding aan wireless producten kunnen wij voor iedere organisatie een kwaliteit draadloos netwerk op maat creëren. Binnen elke organisatie worden momenteel steeds meer mobiele apparaten gebruikt, zoals tablets notebooks en smartphones. Deze apparaten nemen we overal mee naartoe, we hebben een groeiende behoefte aan toegang tot internet. In veel bedrijven willen medewerkers op verschillende plekken draadloos kunnen werken en informatie kunnen raadplegen. Met Magna WiFi Barendrecht maken wij dit mogelijk! Een groeiende vraag naar draadloze verbinding vraagt ook om een professionele beheersing en bewaking. Hiervoor zijn specifieke oplossingen waarmee het mogelijk is om gescheiden netwerken op te bouwen voor eigen personeel en bezoekers. Daarbij staat de beveiliging en integriteit van uw eigen netwerk centraal. Meer weten over WiFi Barendrecht? Wij informeren u graag.
 • Wifi in Dordrecht

  Magna Cura verzorgt voor organisaties de WiFi in Dordrecht. Of het nu gaat om grote of kleine organisaties, wij bieden voor iedereen een passende oplossing. Een groeiende vraag naar draadloze verbindingen vraagt ook om een professionele beheersing en bewaking. Hiervoor zijn specifieke oplossingen waarmee het mogelijk is om gescheiden netwerken op te bouwen voor eigen personeel en bezoekers. Daarbij staat de beveiliging en integriteit van uw eigen netwerk centraal. Neem contact met ons op voor meer informatie over WiFi in Dordrecht.
 • WiFi in Zwijndrecht

  Magna Cura is de aanbieder van WiFi in Zwijndrecht. Wij leveren accesspoints met een robuuste beveiliging, ongeevenaarde betrouwbaarheid en hoge prestaties. Met een breed assortiment van Netgear accesspoints kunnen wij elke organisatie voorzien van WiFi in Zwijndrecht. De Netgear accesspoints kunnen worden geconfigureerd in slechts enkele minuten. Het managen van de accesspoints doet u eenvoudig vanuit de business central manager. Tevens leveren wij de Netgear accesspoints met levenslange garantie. Neem contact met ons op voor meer informatie over WiFi in Zwijndrecht.
 • Wireless in Barendrecht

  Magna Cura Automatisering verzorgt de wireless in Barendrecht. In veel bedrijven willen medewerkers op verschillende plekken draadloos kunnen werken en informatie kunnen raadplegen. Binnen bedrijven worden er steeds meer mobiele apparaten gebruikt, zoals tablets notebooks en smartphones. Deze apparaten nemen we overal mee naartoe, we hebben een groeiende behoefte aan toegang tot internet. Met wireless in Barendrecht maken wij dit mogelijk! Meer weten over wireless in Barendrecht? Neem dan contact met ons op.
 • Wireless in Dordrecht

  Voor Wireless in Dordrecht bent u bij Magna Cura Automatisering aan het juiste adres. Met een breed assortiment en een uitstekende prijs / kwaliteit verhouding aan wireless producten kunnen wij voor iedere organisatie een kwaliteit draadloos netwerk op maat creëren. Binnen elke organisatie worden momenteel steeds meer mobiele apparaten gebruikt, zoals tablets notebooks en smartphones. Deze apparaten nemen we overal mee naartoe, we hebben een groeiende behoefte aan toegang tot internet. In veel bedrijven willen medewerkers op verschillende plekken draadloos kunnen werken en informatie kunnen raadplegen. Met Magna Wireless in Dordrecht maken wij dit mogelijk! Een groeiende vraag naar draadloze verbinding vraagt ook om een professionele beheersing en bewaking. Hiervoor zijn specifieke oplossingen waarmee het mogelijk is om gescheiden netwerken op te bouwen voor eigen personeel en bezoekers. Daarbij staat de beveiliging en integriteit van uw eigen netwerk centraal. Meer weten over Wireless in Dordrecht? Wij informeren u graag.

Contact