Homepage Oplossingen Magna Internet Koper xDSL

Internet xDSL: een netwerk om op te bouwen

Als u overweegt om gebruik te maken van cloud diensten is het essentieel om de vraag te stellen of uw huidige internetverbinding voldoet aan de nieuwe eisen? In alle gevallen neemt het internetverkeer toe en is een grotere bandbreedte noodzakelijk. Doordat alle verkeer over een internetverbindingen gaat is het belangrijk om deze verbindingen goed te beveiligen. Hiervoor zijn specifieke VPN verbindingen te realiseren. Daarnaast zal het verkeer ook in sommige gevallen gescheiden afgehandeld moeten worden, Voice over IP is daar een voorbeeld van.

Door de samenwerking met een onafhankelijke serviceprovider heeft Magna Cura de mogelijkheid om voor een groot aantal netwerken in Nederland internetverbindingen te verzorgen. Doordat wij niet gebonden zijn aan een enkele serviceprovider is Magna Cura in staat om altijd een passende oplossing te bieden.

Wij leveren, installeren en onderhouden zakelijke internetverbindingen. Van ADSL, SDSL en VDSL tot glasvezel. U vraagt en wij geven u een aanbieding op maat. Wilt u meer weten over onze mogelijkheden van zakelijk internet voor uw bedrijf? Wij adviseren u graag! 

MEER WETEN?