Wireless

Binnen elke organisatie worden momenteel steeds meer mobiele apparaten gebruikt, zoals tablets notebooks en smartphones. Deze apparaten nemen we overal mee naartoe, we hebben een groeiende behoefte aan toegang tot internet. In veel bedrijven willen medewerkers op verschillende plekken draadloos kunnen werken en informatie kunnen raadplegen. Met Magna WiFi maken wij dit mogelijk!
Een groeiende vraag naar draadloze verbinding vraagt ook om een professionele beheersing en bewaking. Hiervoor zijn specifieke oplossingen waarmee het mogelijk is om gescheiden netwerken op te bouwen voor eigen personeel en bezoekers. Daarbij staat de beveiliging en integriteit van uw eigen netwerk centraal.

MEER INFO   0180-437528

WiFi in Ridderkerk

Magna Cura Automatisering verzorgt de WiFi in Ridderkerk. Binnen elke organisatie worden momenteel steeds meer mobiele apparaten gebruikt, zoals tablets notebooks en smartphones. Deze apparaten nemen we overal mee naartoe, we hebben een groeiende behoefte aan toegang tot internet. In veel bedrijven willen medewerkers op verschillende plekken draadloos kunnen werken en informatie kunnen raadplegen. Met Magna WiFi in Ridderkerk maken wij dit mogelijk! Een groeiende vraag naar draadloze verbinding vraagt ook om een professionele beheersing en bewaking. Hiervoor zijn specifieke oplossingen waarmee het mogelijk is om gescheiden netwerken op te bouwen voor eigen personeel en bezoekers. Daarbij staat de beveiliging en integriteit van uw eigen netwerk centraal. Om een volledige en optimale dekking in het pand te kunnen garanderen, is een meting op uw locatie noodzakelijk. Wij bieden de mogelijkheid een site survey uit te voeren, waar we alle gevoelige punten in kaart kunnen brengen. Met de site survay bekijken we welke frequentie en welk kanaal het meest optimaal is. Tevens kunnen we de aantallen en de plaats van de access points bepalen middels de site survey. Meer weten over WiFi in Ridderkerk? Wij informeren u graag: 0180-437528
Lees meer

WiFi op de zaak

Magna Cura Automatisering verzorgt uw WiFi op de zaak. Met de access points van Netgear kunnen wij een optimale wifi dekking op de zaak garanderen. Het beheer en het managen van de access points kan via een centrale management console in de cloud of bij u op locatie geregeld worden. Om een volledige en optimale dekking in het pand te kunnen garanderen, is een meting op uw locatie noodzakelijk. Wij bieden de mogelijkheid een site survey uit te voeren, waar we alle gevoelige punten in kaart kunnen brengen. Met de site survay bekijken we welke frequentie en welk kanaal het meest optimaal is. Tevens kunnen we de aantallen en de plaats van de access points bepalen middels de site survey.
Lees meer

Wireless in Ridderkerk

Magna Cura Automatisering verzorgt de wireless in Ridderkerk. In veel bedrijven willen medewerkers op verschillende plekken draadloos kunnen werken en informatie kunnen raadplegen. Binnen bedrijven worden er steeds meer mobiele apparaten gebruikt, zoals tablets notebooks en smartphones. Deze apparaten nemen we overal mee naartoe, we hebben een groeiende behoefte aan toegang tot internet. Met wireless in Ridderkerk maken wij dit mogelijk! Meer weten over wireless in Ridderkerk? Neem dan contact met ons op.
Lees meer

WiFi netwerk

Magna Cura Automatisering realiseert draadloos netwerk zonder consessies bij eReM Elektrotechnici. eReM is een ervaren en oplossingsgerichte totaalpartner voor industriële automatisering. Sinds de oprichting in 1957 staat het bedrijf bekend als kwaliteitsgerichte en betrokken specialist die van aanpakken weet op het gebied van E&I Engineering, Software Engineering, Paneelbouw en Installatie. Je kunt eReM tegenkomen in verschillende branches, zoals de petrochemie, olie & gas, waterzuivering, de voedingsmiddelenindustrie en afvalverwerking. Omdat het wifi netwerk van eReM niet meer voldeed aan de eisen van deze tijd, besloot men samen met ICT-partner Magna Cura naar een nieuwe, draadloze oplossing te zoeken. Men koos hierbij bewust voor de producten van NETGEAR. eReM had een heel eenvoudig wifi netwerk op de bedrijfslocatie, dat bestond uit twee access points, die toegang verleenden tot het internet. Een van de problemen hiermee was, dat ingelogde gebruikers ook meteen toegang hadden tot het interne netwerk van eReM. Voor wat betreft de eigen werknemers was dat niet zo problematisch, maar dat externe bezoekers dezelfde mogelijkheden hadden was niet wenselijk. Daarnaast zag men bij eReM het gebruik van smartphones, tablets en laptops van het personeel op het netwerk enorm toenemen. Een gevolg hiervan was dat de zakelijke laptops soms niet meer konden aanmelden op het netwerk, omdat alle adressen al vergeven waren. Het personeel kon door de drukte op het netwerk niet meer goed zijn werkzaamheden uitvoeren, dus daar moest snel een oplossing voor worden gevonden. Ook het bereik van de twee access points was onvoldoende. Personeel dat rondliep door de zes grote productiehallen en de tien kantoorruimtes had last van langzaam en slecht wifi netwerk.
Lees meer

Wireless netwerk

Magna Cura Automatisering heeft bij Allround Metaalbewerker Quintall een wireless netwerk verzorgt. De wens was er om een volledige WIFI dekking in het gehele pand te verzorgen, waardoor de medewerkers en gasten gebruik kunnen maken van internet. Om het logistieke proces te optimaliseren is het wenselijk voor de medewerkers om met draadloze (wifi) scanners te werken. Daarnaast heeft Quintall de wens uitgesproken om bepaalde gedeeltes van de dag het wireless netwerk beschikbaar te stellen voor medewerkers, denk hierbij aan pauzes. Met acht access points en een premium wireless controller heeft Magna Cura een volledige dekking in het magazijn verzorgd. Wij adviseren u graag over een wireless netwerk bij u op locatie.
Lees meer

Draadloos netwerk

Zwembad Kerkpolder kiest voor draadloos netwerk! Magna Cura Automatisering heeft Zwembad Kerkpolder in Delft voorzien van een draadloos netwerk. Het zwembad inclusief de kantine en verhuurbare ruimten zijn voorzien van Netgear Access Points. De Access Points worden aangestuurd door een Netgear Business Central Wireless Manager, een controller (in de cloud) om het draadloos netwerk te beheren. Magna Cura is Preferred leverancier van NETGEAR oplossingen. Over het project is Frans Alebregtse, Teamleider van Zwembad Kerkpolder uiterst content: ‘’Wij zijn bijzonder tevreden over de manier waarop Magna Cura Automatisering in samenwerking met installateur Groenewegen Delft het draadloze netwerk in Zwembad Kerkpolder heeft gerealiseerd. Snel en vakkundig is het netwerk opgezet. Het bewijs van de juiste oplossing werd recent geleverd. Ca. 40 notebooks maakten zonder problemen tegelijkertijd gebruik van het draadloze netwerk.” Zwembad Kerkpolder geeft aan Magna Cura aan te bevelen als partner voor een draadloos netwerk.
Lees meer

WiFi Rotterdam

Magna Cura Automatisering verzorgt de WiFi Rotterdam. Binnen elke organisatie worden momenteel steeds meer mobiele apparaten gebruikt, zoals tablets notebooks en smartphones. Deze apparaten nemen we overal mee naartoe, we hebben een groeiende behoefte aan toegang tot internet. In veel bedrijven willen medewerkers op verschillende plekken draadloos kunnen werken en informatie kunnen raadplegen. Met Magna WiFi Rotterdam maken wij dit mogelijk! Een groeiende vraag naar draadloze verbinding vraagt ook om een professionele beheersing en bewaking. Hiervoor zijn specifieke oplossingen waarmee het mogelijk is om gescheiden netwerken op te bouwen voor eigen personeel en bezoekers. Daarbij staat de beveiliging en integriteit van uw eigen netwerk centraal. Om een volledige en optimale dekking in het pand te kunnen garanderen, is een meting op uw locatie noodzakelijk. Wij bieden de mogelijkheid een site survey uit te voeren, waar we alle gevoelige punten in kaart kunnen brengen. Met de site survay bekijken we welke frequentie en welk kanaal het meest optimaal is. Tevens kunnen we de aantallen en de plaats van de access points bepalen middels de site survey. Meer weten over wifi Rotterdam? Wij informeren u graag: 0180-437528.
Lees meer

Netgear WAC730

Magna Cura levert de Netgear WAC730 ProSafe. Dit is een high performance dual-band Wireless Access Point dat gecombineerde snelheden ondersteunt tot 1750 Mbps (450 Mbps voor 2,4GHz wifi-band 1300 Mbps voor 5GHz wifi-band). U kunt de Netgear WAC730 Business Access Point zowel in een stand-alone modus met een intuïtieve gebruikersinterface gebruiken of Ensemble-modus voor een gecentraliseerd groepen beheer van maximaal 10 AP 's van hetzelfde model. Meer informatie over de Netgear WAC730, neem dan contact met ons op!
Lees meer

Netgear WAC720

Magna Cura levert de Netgear WAC720 ProSafe. Dit is een high performance dual-band Wireless Access Point dat gecombineerde snelheden ondersteunt tot 1200 Mbps (300 Mbps voor 2,4GHz wifi-banden 867 Mbps voor 5GHz wifi-band). De Netgear WAC720 Business Access Point werkt zowel in een stand-alone modus met een intuïtieve gebruikersinterface als in Ensemble-modus voor een gecentraliseerd groepen beheer van maximaal 10 AP 's van hetzelfde model. Meer informatie over de Netgear WAC720, bel 0180-437528.
Lees meer

Netgear Orbi

Magna Cura biedt de Netgear Orbi oplossing. Hiermee heeft Netgear een alles-in-één netwerkoplossing op de markt gezet. Dit houdt in dat de combinatie van router + wifi versterker/powerline/access point met de Netgear Orbi verleden tijd is. De Multiroom Wifi oplossing creëert één groot draadloos netwerk. De satelliet breidt het netwerk uit, in plaats van het te versterken. Hierdoor is de Netgear Orbi zeer geschikt voor een groter huis, je hebt namelijk overal een even sterk wifi signaal. De satelliet en router staan met elkaar in contact en verbinden je automatisch met het sterkste signaal. En waar andere wifi versterkers een vertraging hebben van een paar seconden, schakelt de Netgear Orbi zonder haperingen van de satelliet naar router, en andersom. Hierdoor heb je nooit meer last van signaalverlies als je rond en door het huis loopt. De Netgear Orbi is uitbreidbaar met extra satelliets. Klik op meer info voor meer informatie over de Netgear Orbi.
Lees meer

Netgear WAC740

Magna Cura levert de Netgear WAC740 ProSafe. Dit is een high performance dual-band Wireless Access Point dat gecombineerde snelheden ondersteunt tot 2300 Mbps (600 Mbps voor 2,4GHz wifi-band 1700 Mbps voor 5GHz wifi-band). De Netgear WAC740 Business Access Point werkt zowel in een stand-alone modus met een intuïtieve gebruikersinterface als Ensemble-modus voor een gecentraliseerd groepen beheer van maximaal 10 AP 's van hetzelfde model. Klik op onderstaande button voor meer info over de Netgear WAC740.
Lees meer

Netgear accesspoints

Magna Cura is de aanbieder van Netgear accesspoints. Deze wireless accesspoints worden geleverd met een robuuste beveiliging, ongeevenaarde betrouwbaarheid en hoge prestaties. Met een breed assortiment van Netgear accesspoints kunnen wij elke organisatie voorzien van een kwalitatief hoogwaardig wireless netwerk.. De Netgear accesspoints kunnen worden geconfigureerd in slechts enkele minuten. Het managen van de accesspoints doet u eenvoudig vanuit de business central manager. Tevens leveren wij de Netgear accesspoints met levenslange garantie. Neem contact met ons op voor meer informatie over Netgear accesspoints.
Lees meer

Netgear WAC510

Magna Cura levert de Netgear WAC510 ProSafe. Dit is een high performance dual-band Wireless Access Point dat gecombineerde snelheden ondersteunt tot 1200 Mbps (300 Mbps voor 2,4GHz wifi-banden 867 Mbps voor 5GHz wifi-band). De WAC510 Business Access Point werkt in een stand-alone modus met een intuïtieve gebruikersinterface of Ensemble-modus voor een gecentraliseerd groepen beheer van maximaal 10 AP 's van hetzelfde model.
Lees meer

Wifi Barendrecht

Voor WiFi Barendrecht bent u bij Magna Cura Automatisering aan het juiste adres. Met een breed assortiment en een uitstekende prijs / kwaliteit verhouding aan wireless producten kunnen wij voor iedere organisatie een kwaliteit draadloos netwerk op maat creëren. Binnen elke organisatie worden momenteel steeds meer mobiele apparaten gebruikt, zoals tablets notebooks en smartphones. Deze apparaten nemen we overal mee naartoe, we hebben een groeiende behoefte aan toegang tot internet. In veel bedrijven willen medewerkers op verschillende plekken draadloos kunnen werken en informatie kunnen raadplegen. Met Magna WiFi Barendrecht maken wij dit mogelijk! Een groeiende vraag naar draadloze verbinding vraagt ook om een professionele beheersing en bewaking. Hiervoor zijn specifieke oplossingen waarmee het mogelijk is om gescheiden netwerken op te bouwen voor eigen personeel en bezoekers. Daarbij staat de beveiliging en integriteit van uw eigen netwerk centraal. Meer weten over WiFi Barendrecht? Wij informeren u graag.
Lees meer

Wifi in Dordrecht

Magna Cura verzorgt voor organisaties de WiFi in Dordrecht. Of het nu gaat om grote of kleine organisaties, wij bieden voor iedereen een passende oplossing. Een groeiende vraag naar draadloze verbindingen vraagt ook om een professionele beheersing en bewaking. Hiervoor zijn specifieke oplossingen waarmee het mogelijk is om gescheiden netwerken op te bouwen voor eigen personeel en bezoekers. Daarbij staat de beveiliging en integriteit van uw eigen netwerk centraal. Neem contact met ons op voor meer informatie over WiFi in Dordrecht.
Lees meer

WiFi in Zwijndrecht

Magna Cura is de aanbieder van WiFi in Zwijndrecht. Wij leveren accesspoints met een robuuste beveiliging, ongeevenaarde betrouwbaarheid en hoge prestaties. Met een breed assortiment van Netgear accesspoints kunnen wij elke organisatie voorzien van WiFi in Zwijndrecht. De Netgear accesspoints kunnen worden geconfigureerd in slechts enkele minuten. Het managen van de accesspoints doet u eenvoudig vanuit de business central manager. Tevens leveren wij de Netgear accesspoints met levenslange garantie. Neem contact met ons op voor meer informatie over WiFi in Zwijndrecht.
Lees meer

Wireless in Barendrecht

Magna Cura Automatisering verzorgt de wireless in Barendrecht. In veel bedrijven willen medewerkers op verschillende plekken draadloos kunnen werken en informatie kunnen raadplegen. Binnen bedrijven worden er steeds meer mobiele apparaten gebruikt, zoals tablets notebooks en smartphones. Deze apparaten nemen we overal mee naartoe, we hebben een groeiende behoefte aan toegang tot internet. Met wireless in Barendrecht maken wij dit mogelijk! Meer weten over wireless in Barendrecht? Neem dan contact met ons op.
Lees meer

Wireless in Dordrecht

Voor Wireless in Dordrecht bent u bij Magna Cura Automatisering aan het juiste adres. Met een breed assortiment en een uitstekende prijs / kwaliteit verhouding aan wireless producten kunnen wij voor iedere organisatie een kwaliteit draadloos netwerk op maat creëren. Binnen elke organisatie worden momenteel steeds meer mobiele apparaten gebruikt, zoals tablets notebooks en smartphones. Deze apparaten nemen we overal mee naartoe, we hebben een groeiende behoefte aan toegang tot internet. In veel bedrijven willen medewerkers op verschillende plekken draadloos kunnen werken en informatie kunnen raadplegen. Met Magna Wireless in Dordrecht maken wij dit mogelijk! Een groeiende vraag naar draadloze verbinding vraagt ook om een professionele beheersing en bewaking. Hiervoor zijn specifieke oplossingen waarmee het mogelijk is om gescheiden netwerken op te bouwen voor eigen personeel en bezoekers. Daarbij staat de beveiliging en integriteit van uw eigen netwerk centraal. Meer weten over Wireless in Dordrecht? Wij informeren u graag.
Lees meer