VoIP bellen

Magna VoIP is een passende telefonie oplossing voor ieder bedrijf. Onder de naam Magna VoIP levert Magna Cura Hosted Telefonie over IP. Dit betekent dat u telefoneert via een kwalitatief zeer hoogwaardige IP verbinding, zonder dat u hoeft te investeren in een kostbare telefooncentrale. De spraak (en optioneel video) is van superieure HD kwaliteit, de mogelijkheden zijn zéér uitgebreid en de kosten lager dan bij traditionele telefonie. Indien gewenst kunnen er koppelingen worden gemaakt met Outlook adresboeken of andere applicaties zoals CRM-, administratie- en ticketsystemen. Met de Hipper app bedient u uw telefoontoestel op afstand met uw smartphone. Met Magna VoIP innoveert u en bent u klaar voor het nieuwe werken op elke plaats, met elk toestel op elk moment.

MEER INFO   0180-437528

Telefonie in Barendrecht

Magna Cura is een regionale speler die bedrijven ondersteunt met telefonie in Barendrecht. Vanuit ons kantoor in Ridderkerk beheert, levert en ondersteunt Magna Cura de telefonie in Barendrecht. Ook houden wij ons bezig met alles op het gebied van kantoorautomatisering. Meer weten over telefonie in Barendrecht?
Lees meer

Telefonie in de Drechtsteden

Voor een advies op maat voor uw telefonie in de Drechtsteden, moet u bij Magna Cura zijn! Voor alle aspecten van de automatisering bent u namelijk bij Magna Cura aan het juiste adres. De telefonie in de Drechtsteden doen wij zorgvuldig en direct! Het kantoor van Magna Cura is gevestigd in Ridderkerk. Voor meer informatie over telefonie in de Drechtsteden neemt u contact met ons op.
Lees meer

Telefonie in Dordrecht

Magnca Cura regelt de telefonie in Dordrecht en in de regio. Van het leveren van hardware tot het implementeren van een complete infrastructuur moet u bij Magna Cura zijn! Op zoek naar een goede partner voor de telefonie in Dordrecht, dan bent u bij Magna Cura aan het juiste adres! Magna VoIP is een passende telefonie oplossing voor ieder bedrijf. Onder de naam Magna VoIP levert Magna Cura Hosted Telefonie over IP. Dit betekent dat u telefoneert via een kwalitatief zeer hoogwaardige IP verbinding, zonder dat u hoeft te investeren in een kostbare telefooncentrale. UW VOORDELEN: Vaste maandelijkse kosten, geen verassingen achteraf De centrale in de cloud, geen lokale centrale meer nodig Telefonie die flexibel, schaalbaar en zeer betrouwbaar is Op elke locatie beschikbaar Gebruiksvriendelijk Direct inzicht in gesprekskosten Nummerbehoud mogelijk Eén aanspreekpunt voor data en telefonie Meer weten over telefonie in Dordrecht? klik op onderstaande button.
Lees meer

Telefonie in Hendrik-Ido-Ambacht

Magna Cura ondersteunt bedrijven met de telefonie in Hendrik-Ido-Ambacht. Wij leveren, beheren en ondersteunen de telefonie in Hendrik-Ido-Ambacht vanuit ons kantoor in Ridderkerk. Ook bieden wij service op het gebied van kantoorautomatisering. Opzoek naar een partner voor telefonie in Hendrik-Ido-Ambacht? Laat het ons weten!
Lees meer

Telefonie in Ridderkerk

Magna VoIP is een passende telefonie oplossing voor ieder bedrijf. Onder de naam Magna VoIP levert Magna Cura Hosted Telefonie over IP. Dit betekent dat u telefoneert via een kwalitatief zeer hoogwaardige IP verbinding, zonder dat u hoeft te investeren in een kostbare telefooncentrale. De spraak (en optioneel video) is van superieure HD kwaliteit, de mogelijkheden zijn zéér uitgebreid en de kosten lager dan bij traditionele telefonie. Magna Cura verzorgt de telefonie in Ridderkerk. Op basis van onze goede service, regionale aanwezigheid en complete dienstverlening kunnen wij organisaties volledig ondersteunen op het gebied van telefonie in Ridderkerk. Voor uw telefonie in Ridderkerk staan wij voor u klaar. Neem contact met ons op om voor u de mogelijkheden te bespreken voor de telefonie in Ridderkerk.
Lees meer

Telefonie in Rijnmond

Magna Cura is een regionaal automatiseringsbedrijf die de ondersteuning van de telefonie in Rijnmond verzorgt. Wij kunnen uw organisatie volledig ondersteunen op het gebied van telefonie in Rijnmond en kantoorautomatisering door onze goede service, regionale aanwezigheid en de complete dienstverlening. Als u interesse heeft in telefonie in Rijnmond bent u bij Magna Cura aan het juiste adres.
Lees meer

Telefonie in Rotterdam

Magna Cura verzorgt de telefonie in Rotterdam voor MKB-bedrijven, ook op het gebied van kantoorautomatisering kunt u bij ons terecht. De ondersteuning voor de telefonie in Rotterdam bieden wij vanuit ons pand in Ridderkerk waar Magna Cura gevestigd is. Met Magna VoIP heeft u altijd een oplossing op maat. Tevens betaald u alleen voor het geen wat wordt gebruikt. Als u meer wilt weten over telefonie in Rotterdam, neem dan contact met ons op.
Lees meer

Telefonie in Zwijndrecht

Magna Cura regelt de telefonie in Zwijndrecht en regio. Ook kunt u voor andere kantoorautomatisering bij ons terecht.Vanuit ons pand in Ridderkerk waar Magna Cura gevestigd is, bieden wij de ondersteuning voor telefonie in Zwijndrecht aan. Indien gewenst kunnen er koppelingen worden gemaakt met Outlook adresboeken of andere applicaties zoals CRM-, administratie- en ticketsystemen. Met de Hipper app bedient u uw telefoontoestel op afstand met uw smartphone. Met Magna VoIP innoveert u en bent u klaar voor het nieuwe werken op elke plaats, met elk toestel op elk moment. Geintresseerd in telefonie in Zwijndrecht, wij informeren u graag!
Lees meer

Telefooncentrale in de cloud

Telefoneert u nog met een verouderde telefooncentrale? Wij plaatsen uw telefooncentrale in de cloud. Er is geen fysieke centrale meer nodig. Wij bieden u een schaalbare oplossing met uw telefooncentrale in de cloud. Zo telefoneert voor een vast maandelijks bedrag. Magna VoIP is een passende telefonie oplossing voor ieder bedrijf. Onder de naam Magna VoIP levert Magna Cura Hosted Telefonie over IP. Dit betekent dat u telefoneert via een kwalitatief zeer hoogwaardige IP verbinding, zonder dat u hoeft te investeren in een kostbare telefooncentrale. De spraak (en optioneel video) is van superieure HD kwaliteit, de mogelijkheden zijn zéér uitgebreid en de kosten lager dan bij traditionele telefonie Meer weten over de telefooncentrale in de cloud? Klik op onderstaande button.
Lees meer

Internetbellen

Internetbellen? Neem contact op met Magna Cura. Wij bieden een oplossing op maat voor internetbellen. Magna Cura biedt onder de naam Magna Voice een telefooncentrale in de cloud aan voor zowel kleine als grote organisaties. U telefoneert via een kwalitatief zeer hoogwaardige IP verbinding, zonder dat u hoeft te investeren in een kostbare telefooncentrale. U kunt internetbellen voor een vast bedrag per maand, zo komt u niet voor verassingen te staan. Neem contat me ons op voro meer informatie over internetbellen.
Lees meer

Bellen vanuit Outlook

Magna VoIP maakt het mogelijk om je contacten te kunnen bellen vanuit Outlook. Dit wil zeggen dat het door simpel klikwerk in Outlook je contacten kan bellen. Hiervoor hoef je dus geen nummer in te voeren omdat dat al geregistreerd staat, zo kunt u dus eenvoudig bellen vanuit Outlook. Bellen vanuit Outlook is niet het enige wat VoIP zo ideaal maakt. VoIP geeft je de mogelijk om meerdere lijnen te hebben die tijdens gesprekken alsnog te bereiken zijn en naar andere toestellen verbonden worden.
Lees meer

Bellen via internet

Magna Cura levert voor u de oplossing om te bellen via internet. Om te bellen via internet gebruikt u Magna VoIP of Magna ÉÉN. U belt vanaf elke locatie met een telefoon beveiligde telefooncentrale in de cloud. U belt niet meer met verouderde telefoonlijnen en een centrale. Bellen via internet zal u kosten besparen.
Lees meer

Hosted Telefonie

Met Hosted Telefonie communiceert u via de cloud. U kunt gebruikmaken van ieder toestel: uw vaste en mobiele telefoon, maar ook uw tablet en computer zijn onderdeel van uw hosted telefonie omgeving. In tegenstelling tot een fysieke telefooncentrale vereist Hosted Telefonie geen grote investering en is een ISDN-verbinding overbodig. Daarnaast betaalt u alleen voor de functies die u gebruikt. Deze kunt u op elk moment naar eigen wens inrichten en wijzigen. Ons verkoopteam staat klaar om u te informeren over hosted telefonie.
Lees meer

VoIP in Barendrecht

Magna Cura is een regionale speler die bedrijven ondersteunt met voip in Barendrecht. Vanuit ons kantoor in Ridderkerk beheert, levert en ondersteunt Magna Cura de voip in Barendrecht. Ook houden wij ons bezig met verdere kantoorautomatisering. Magna VoIP is een passende telefonie oplossing voor ieder bedrijf. Onder de naam Magna VoIP levert Magna Cura Hosted Telefonie over IP. Dit betekent dat u telefoneert via een kwalitatief zeer hoogwaardige IP verbinding, zonder dat u hoeft te investeren in een kostbare telefooncentrale. De spraak (en optioneel video) is van superieure HD kwaliteit, de mogelijkheden zijn zéér uitgebreid en de kosten lager dan bij traditionele telefonie. Als in interesse heeft in VoIP in Barendracht, laat het ons weten!
Lees meer

VoIP in Dordrecht

Is uw bedrijf gevestigd zonder voip in Dordrecht? Belt u nog via verouderde telefoon lijnen en een veroudere centrale? Wij leveren voip in Dordrecht. U belt over het internet en uw telefooncetrale is ondergebracht in de cloud. Indien gewenst kunnen er koppelingen worden gemaakt met Outlook adresboeken of andere applicaties zoals CRM-, administratie- en ticketsystemen. Met de Hipper app bedient u uw telefoontoestel op afstand met uw smartphone. Met Magna VoIP innoveert u en bent u klaar voor het nieuwe werken op elke plaats, met elk toestel op elk moment. Meer weten over VoIP in Dordrecht? Klik op onderstaande button.
Lees meer

VoIP in Ridderkerk

Magna VoIP is een passende telefonie oplossing voor ieder bedrijf. Onder de naam Magna VoIP levert Magna Cura Hosted Telefonie over IP. Dit betekent dat u telefoneert via een kwalitatief zeer hoogwaardige IP verbinding, zonder dat u hoeft te investeren in een kostbare telefooncentrale. De spraak (en optioneel video) is van superieure HD kwaliteit, de mogelijkheden zijn zéér uitgebreid en de kosten lager dan bij traditionele telefonie. Indien gewenst kunnen er koppelingen worden gemaakt met Outlook adresboeken of andere applicaties zoals CRM-, administratie- en ticketsystemen. Met de Hipper app bedient u uw telefoontoestel op afstand met uw smartphone. Met Magna VoIP innoveert u en bent u klaar voor het nieuwe werken op elke plaats, met elk toestel op elk moment. Magna Cura verzorgt VoIP in Ridderkerk. Op basis van onze goede service, regionale aanwezigheid en complete dienstverlening kunnen wij organisaties volledig ondersteunen op het gebied van telefonie. Voor uw VoIP in Ridderkerk staan wij voor u klaar. Klik op onderstaande button voor meer informatie over VoIP in Ridderkerk.
Lees meer

VoIP in Rotterdam

Magna VoIP is een passende telefonie oplossing voor ieder bedrijf. Onder de naam Magna VoIP levert Magna Cura Hosted Telefonie over IP. Dit betekent dat u telefoneert via een kwalitatief zeer hoogwaardige IP verbinding, zonder dat u hoeft te investeren in een kostbare telefooncentrale. De spraak (en optioneel video) is van superieure HD kwaliteit, de mogelijkheden zijn zéér uitgebreid en de kosten lager dan bij traditionele telefonie. Indien gewenst kunnen er koppelingen worden gemaakt met Outlook adresboeken of andere applicaties zoals CRM-, administratie- en ticketsystemen. Met de Hipper app bedient u uw telefoontoestel op afstand met uw smartphone. Met Magna VoIP innoveert u en bent u klaar voor het nieuwe werken op elke plaats, met elk toestel op elk moment. UW VOORDELEN: Vaste maandelijkse kosten, geen verassingen achteraf De centrale in de cloud, geen lokale centrale meer nodig Telefonie die flexibel, schaalbaar en zeer betrouwbaar is Op elke locatie beschikbaar Gebruiksvriendelijk Direct inzicht in gesprekskosten Nummerbehoud mogelijk Eén aanspreekpunt voor data en telefonie Magna Cura levert VoIP in Rotterdam. Wij leveren de ideale telefonie oplossing op maat. U heeft geen fysieke centrale meer nodig. Met Voip in Rotterdam bieden we de telefoon centrale in de cloud. Wilt u meer weten over VoIP in Rotterdam dan bent u bij Magna Cura aan het juiste adres!
Lees meer

VoIP Zwijndrecht

Magna Cura regelt uw VoIP Zwijndrecht. Een schaalbare telefonie oplossing biedt Magna Cura u als VoIP Zwijndrecht. Telefoneren doet u met de oplossing VoIP Zwijndrecht. Magna VoIP is een passende telefonie oplossing voor ieder bedrijf. Onder de naam Magna VoIP levert Magna Cura Hosted Telefonie over IP. Dit betekent dat u telefoneert via een kwalitatief zeer hoogwaardige IP verbinding, zonder dat u hoeft te investeren in een kostbare telefooncentrale. De spraak (en optioneel video) is van superieure HD kwaliteit, de mogelijkheden zijn zéér uitgebreid en de kosten lager dan bij traditionele telefonie. Meer weten over VoIP Zwijndrecht? Neem contact met ons op.
Lees meer

Onbeperkt bellen in Nederland

Onbeperkt bellen in Nederland doet u met de telefonie oplossing van Magna Cura. Voor een vast bedrag per maand mag u onbeperkt bellen in Nederland naar vaste en mobiele nummers. Met het onbeperkt bellen in Nederland komt u nooit voor verassingen te staan. Voor meer informatie over onbeperkt bellen in Nederland, klikt u onderstaand.
Lees meer

Bellen in Ridderkerk

Voor bellen in Ridderkerk moet u bij Magna Cura zijn. Wij bieden u de ideale telefonie oplossing zodat u kunt bellen in Ridderkerk. Voor een hoge kwaliteit gesprekken en een vast bedrag per maand, zijn wij uw partner in telefonie. Magna VoIP is een passende telefonie oplossing voor ieder bedrijf. Onder de naam Magna VoIP levert Magna Cura Hosted Telefonie over IP. Dit betekent dat u telefoneert via een kwalitatief zeer hoogwaardige IP verbinding, zonder dat u hoeft te investeren in een kostbare telefooncentrale. UW VOORDELEN: Vaste maandelijkse kosten, geen verassingen achteraf De centrale in de cloud, geen lokale centrale meer nodig Telefonie die flexibel, schaalbaar en zeer betrouwbaar is Op elke locatie beschikbaar Gebruiksvriendelijk Direct inzicht in gesprekskosten Nummerbehoud mogelijk Eén aanspreekpunt voor data en telefonie Meer weten over bellen in Ridderkerk? Neemt u contact met ons op.
Lees meer

Internetbellen in Ridderkerk

Magna Cura is uw partner op het gebied van kantoorautomatisering en internetbellen in Ridderkerk. Wij bieden een hosted telefonie oplossing waardoor u kunt internetbellen in Ridderkerk. Met een telefooncentrale in de cloud belt u niet meer via verouderde ISDN lijnen maar doet u internetbellen in Ridderkerk. U telefoneert via een kwalitatief zeer hoogwaardige IP verbinding, zonder dat u hoeft te investeren in een kostbare telefooncentrale. De spraak (en optioneel video) is van superieure HD kwaliteit, de mogelijkheden zijn zéér uitgebreid en de kosten lager dan bij traditionele telefonie. Voor meer informatie over internetbellen in Ridderkerk, klikt u op onderstaande button.
Lees meer

Mobiel bellen in Ridderkerk

Voor mobiel bellen in Ridderkerk bent u bij Magna Cura aan het juist adres. Magna Cura Automatisering is uw partner op het gebied van telefonie. Wij verzorgen het mobiel bellen in Ridderkerk en omstreken. Ook verzorgen wij de vaste telefonie en vast & mobiele integraties. Wilt u meer weten over mobiel bellen in Ridderkerk? Wij adviseren u graag!
Lees meer

Kosten van een telefooncentrale

Benieuwd naar de kosten van een telefooncentrale? Waarom zou u betalen voor een fysieke telefooncentrale als wij de ideale oplossing hebben! Voor een klein maandelijks bedrag levert Magna Cura een telefooncentrale in de cloud. Het voordeel is dat u geen eenmalige kosten van een telefooncentrale heeft. De kosten van een telefooncentrale lopen al gauw op naar duizenden euro's. De aanschaf van een telefooncentrale in de cloud is kosteloos. Tevens heeft u in onderhoud geen kosten van een telefooncentrale in de cloud. Het onderhoud wordt volledig voor u verzorgt. Benieuwd naar de kosten van een telefooncentrale? Laat het ons weten.
Lees meer

Zakelijke telefonie

Magna Cura biedt een passende zakelijke telefonie oplossing voor ieder bedrijf. Met de zakelijke telefonie van Magna cura telefoneert u via een kwalitatief zeer hoogwaardige IP verbinding, zonder een hoge investering in een fysieke telefooncentrale. Met onze zakelijke telefonie brengen wij uw telefooncentrale onder in de cloud. UW VOORDELEN: Vaste maandelijkse kosten, geen verassingen achteraf De centrale in de cloud, geen lokale centrale meer nodig Telefonie die flexibel, schaalbaar en zeer betrouwbaar is Op elke locatie beschikbaar Gebruiksvriendelijk Direct inzicht in gesprekskosten Nummerbehoud mogelijk Eén aanspreekpunt voor data en telefonie Voor meer informatie over zakelijke telefonie van Magna Cura neemt u contact met ons op.
Lees meer

Zakelijke telefonie in Ridderkerk

Magna Cura verzorgt de zakelijke telefonie in Ridderkerk voor ieder bedrijf. Met de zakelijke telefonie in Ridderkerk belt met hoge kwaliteit over internet. Magna Cura biedt de zakelijke telefonie in Ridderkerk een telefooncentrale aan in de cloud. Met de zakelijke telefonie in Ridderkerk heeft u geen onderhoud meer aan uw telefooncentrale. Magna VoIP is een passende telefonie oplossing voor ieder bedrijf. Onder de naam Magna VoIP levert Magna Cura Hosted Telefonie over IP. Dit betekent dat u telefoneert via een kwalitatief zeer hoogwaardige IP verbinding, zonder dat u hoeft te investeren in een kostbare telefooncentrale. De spraak (en optioneel video) is van superieure HD kwaliteit, de mogelijkheden zijn zéér uitgebreid en de kosten lager dan bij traditionele telefonie. Indien gewenst kunnen er koppelingen worden gemaakt met Outlook adresboeken of andere applicaties zoals CRM-, administratie- en ticketsystemen. Met de Hipper app bedient u uw telefoontoestel op afstand met uw smartphone. Met Magna VoIP innoveert u en bent u klaar voor het nieuwe werken op elke plaats, met elk toestel op elk moment. UW VOORDELEN: Vaste maandelijkse kosten, geen verassingen achteraf De centrale in de cloud, geen lokale centrale meer nodig Telefonie die flexibel, schaalbaar en zeer betrouwbaar is Op elke locatie beschikbaar Gebruiksvriendelijk Direct inzicht in gesprekskosten Nummerbehoud mogelijk Eén aanspreekpunt voor data en telefonie Klik op onderstaande button of bel voor meer informatie over zakelijke telefonie in Ridderkerk.
Lees meer

Bellen voor een vast bedrag

Met op de telefonie oplossing van Magna Cura kunt u bellen voor een vast bedrag per maand. Of u nu kiest voor VoIP, KPN ÉÉN of mobiele telefonie, met al deze oplossing kunt u bellen voor een vast bedrag per maand. Het voordeel dat u niet voor verassingen komt te staan maar altijd weet waar u aan toe bent. Meer weten over bellen voor een vast bedrag per maand? Neem dan contact met ons op.
Lees meer

IP bellen in Ridderkerk

Magna VoIP is een passende telefonie oplossing voor ieder bedrijf. Onder de naam Magna VoIP levert Magna Cura Hosted Telefonie over IP. Magna Cura verzorgt het ip bellen in Ridderkerk. Met een hoogwaardige kwaliteit gesprekken en een laag bedrag per maand kunt u zorgeloos ip bellen in Ridderkerk. Vanuit ons kantoor gelegen in Ridderkerk verzorgen wij het ip bellen in Ridderkerk en omstreken. Met ip bellen in Ridderkerk belt u wereldwijd. Neem contact met ons op voor meer informatie over ip bellen in Ridderkerk.
Lees meer

Vast en mobiel bellen

Magna Cura biedt dé oplossing voor vast en mobiel bellen integratie. Voor een vast bedrag per maand verzorgen wij al uw wensen op het gebied van vast en mobiel bellen. Of u nu vanuit huis, kantoor of vanaf uw vakantie adres telefoneert, met de oplossing vast en mobiel bellen van Magna Cura belt u altijd met hetzelfde telefoonnummer. Magna ÉÉN is de geïntegreerde oplossing voor vast en mobiel bellen en mobiel internet. Met deze oplossing bieden we volledige flexibiliteit voor iedere organisatie vanaf 5 medewerkers. U kunt bellen voor een vast bedrag per maand. Magna ÉÉN is voor iedere organisatie op maat te maken. De oplossing is gebaseerd op KPN ÉÉN van KPN Telecom. Wij adviseren u graag op het gebied van vast en mobiel bellen.
Lees meer

Vast mobiel integratie

Met vast mobiel integratie van Magna Cura heeft u één oplossing voor al uw zakelijke communicatie. De mobiele en vaste telefonie wordt gekoppeld aan één telefoonnummer. Zo belt u of wordt u gebeld met altijd het zelfde nummer. Met vast mobiel integratie zijn uw medewerkers optimaal bereikbaar voor collega's en relaties. Meer weten over vast mobiel integratie? Belt u naar één nummer: 0180-437528.
Lees meer

Goedkoop cloud bellen

Goedkoop cloud bellen? Wij hebben voor u de ideale oplossing! Bij Magna Cura kunt u goedkoop cloud bellen. U betaald alleen wat u nodig heeft. Per gebruiker, onbeperkte bellen, kortom goedkoop cloud bellen! Naast het feit dat u zeer flexibel bent met het op en af schalen van uw telefonie, bent u met de oplossing van Magna Cura helemaal klaar voor de toekomst. Een vrijblijvend voorstel voor goedkoop cloud bellen? Neem contact met ons op: 0180-437528.
Lees meer

Zakelijke VoIP telefonie

Magna Cura levert de ideale oplossing voor zakelijke voip telefonie. Met deze oplossing betaald u alleen wat u gebruikt. Het voordeel van zakelijke voip telefonie van Magna Cura is dat het schaalbaar is, zo heeft u altijd een oplossing op maat. Met zakelijke voip telefonie heeft u geen investering en beheer meer voor een fysieke telefooncentrale. De centrale is ondergebracht in de cloud, waar het beheer volledig verzorgt wordt. Magna VoIP is een passende telefonie oplossing voor ieder bedrijf. Onder de naam Magna VoIP levert Magna Cura Hosted Telefonie over IP. Dit betekent dat u telefoneert via een kwalitatief zeer hoogwaardige IP verbinding, zonder dat u hoeft te investeren in een kostbare telefooncentrale. De spraak (en optioneel video) is van superieure HD kwaliteit, de mogelijkheden zijn zéér uitgebreid en de kosten lager dan bij traditionele telefonie. Indien gewenst kunnen er koppelingen worden gemaakt met Outlook adresboeken of andere applicaties zoals CRM-, administratie- en ticketsystemen. Met de Hipper app bedient u uw telefoontoestel op afstand met uw smartphone. Met Magna VoIP innoveert u en bent u klaar voor het nieuwe werken op elke plaats, met elk toestel op elk moment. UW VOORDELEN: Vaste maandelijkse kosten, geen verassingen achteraf De centrale in de cloud, geen lokale centrale meer nodig Telefonie die flexibel, schaalbaar en zeer betrouwbaar is Op elke locatie beschikbaar Gebruiksvriendelijk Direct inzicht in gesprekskosten Nummerbehoud mogelijk Eén aanspreekpunt voor data en telefonie Meer weten over zakelijke voip telefonie van Magna Cura? Neem dan contact met ons op: 0180-437528.
Lees meer

Bellen via het internet

Bellen via het internet wordt VoIP of Voice over IP genoemd. Magna Cura levert met Magna VoIP en Magna ÉÉN bellen via het internet. Voor hoge kwaliteit telefonie leveren wij een stabiele internetverbinding met bandbreedte garantie speciaal voor telefonie. U heeft de mogelijkheid om voor een vast bedrag per maand te bellen via het internet. Met een internetverbinding en telefoontoestellen kunt u met onze cloudcentrale al bellen via het internet. Neem contact met ons op voor meer informatie over bellen via het internet.
Lees meer

Hosted VoIP

Magna Cura biedt met hosted VoIP alle voordelen en functionaliteiten van een telefooncentrale, zonder de hoge kosten voor aanschaf en onderhoud. Met onze hosted VoIP oplossing bieden wij u voor een klein bedrag per maand een centrale in de cloud. Met de centrale in de cloud heeft u met hosted VoIP het gemak, dat u op elke locatie van de centrale gebruikt kunt maken. Meer weten over hosted VoIP?
Lees meer

Bellen via pc

Met de telefonie oplossing van Magna cura kunt u bellen via pc. Wij bieden een VoIP software zodat u kunnen bellen via pc, vaste telefoon, mobiel en handsets. Met het bellen via pc installeren wij een softclient op uw pc zodat u geen extra hardware meer benodigd heeft. Meer weten over bellen via pc?
Lees meer