Netwerkbeveiliging

De beveiliging van uw bedrijfsnetwerk is veelomvattend én houdt niet op met het instellen van de beveiliging tegen virussen die uw netwerk kunnen binnen dringen. De beveiliging van netwerken is te vaak onderbelicht én wordt meestal als sluitpost gezien. Er zijn genoeg redenen om juist netwerkbeveiliging bovenaan uw prioriteitenlijst te plaatsen.

MEER INFO   0180-437528

Security in de Drechtsteden

De beveiliging van uw bedrijfsnetwerk is veelomvattend én houdt niet op met het instellen van de beveiliging tegen virussen die uw netwerk kunnen binnen dringen. De beveiliging van netwerken is te vaak onderbelicht én wordt meestal als sluitpost gezien. Er zijn genoeg redenen om juist netwerkbeveiliging bovenaan uw prioriteitenlijst te plaatsen. Met Magna Secure zorgen wij dat uw bedrijfsnetwerk tegen gevaren is beveiligd. Het buitensluiten van spam, virussen én ongewilde bezoekers op het netwerk staat centraal. Ook zorgen wij voor een veilige toegang van draadloze en mobiele devices tot het netwerk. Tevens mag een goede backup strategie niet ontbreken, zodat uw bedrijfskritische gegevens veilig zijn tegen ongewild gebruik van uw medewerkers, hardware falen en calamiteiten. Voor het regelen van uw security in de Drechtsteden, moet u bij Magna Cura zijn! Voor alle aspecten van de automatisering waaronder security in de Drechtsteden bent u namelijk bij Magna Cura aan het juiste adres. De security in de Drechtsteden doen wij zorgvuldig en direct! Het pand van Magna Cura is gevestigd in Ridderkerk.
Lees meer

Security in Barendrecht

De beveiliging van uw bedrijfsnetwerk is veelomvattend én houdt niet op met het instellen van de beveiliging tegen virussen die uw netwerk kunnen binnen dringen. De beveiliging van netwerken is te vaak onderbelicht én wordt meestal als sluitpost gezien. Er zijn genoeg redenen om juist netwerkbeveiliging bovenaan uw prioriteitenlijst te plaatsen. Met Magna Secure zorgen wij dat uw bedrijfsnetwerk tegen gevaren is beveiligd. Het buitensluiten van spam, virussen én ongewilde bezoekers op het netwerk staat centraal. Ook zorgen wij voor een veilige toegang van draadloze en mobiele devices tot het netwerk. Tevens mag een goede backup strategie niet ontbreken, zodat uw bedrijfskritische gegevens veilig zijn tegen ongewild gebruik van uw medewerkers, hardware falen en calamiteiten. Magna Cura is een regionaal automatiseringsbedrijf die de ondersteuning van de security in Barendrecht en regio verzorgt. Wij kunnen uw organisatie volledig ondersteunen op het gebied van automatisering door onze goede service, regionale aanwezigheid en de complete dienstverlening. Ook de security in Barendrecht dien goed geregeld te zijn! Als u interesse heeft in security in Barendrecht bent u bij Magna Cura aan het juiste adres.
Lees meer

Security in Dordrecht

De beveiliging van uw bedrijfsnetwerk is veelomvattend én houdt niet op met het instellen van de beveiliging tegen virussen die uw netwerk kunnen binnen dringen. De beveiliging van netwerken is te vaak onderbelicht én wordt meestal als sluitpost gezien. Er zijn genoeg redenen om juist netwerkbeveiliging bovenaan uw prioriteitenlijst te plaatsen. Met Magna Secure zorgen wij dat uw bedrijfsnetwerk tegen gevaren is beveiligd. Het buitensluiten van spam, virussen én ongewilde bezoekers op het netwerk staat centraal. Ook zorgen wij voor een veilige toegang van draadloze en mobiele devices tot het netwerk. Tevens mag een goede backup strategie niet ontbreken, zodat uw bedrijfskritische gegevens veilig zijn tegen ongewild gebruik van uw medewerkers, hardware falen en calamiteiten. Voor uw security in Dordrecht bent u bij Magna Cura aan het juiste adres! Wij willen onze klanten zo volledig mogelijk steunen op het gebied van security. Onze service is goed en regionaal zijn we zeer actief. Wij bieden security in Dordrecht aan vanuit ons kantoor in Ridderkerk. Wilt u meer weten hoe wij de security in Dordrecht verzorgen?
Lees meer

Security in Zwijndrecht

De beveiliging van uw bedrijfsnetwerk is veelomvattend én houdt niet op met het instellen van de beveiliging tegen virussen die uw netwerk kunnen binnen dringen. De beveiliging van netwerken is te vaak onderbelicht én wordt meestal als sluitpost gezien. Er zijn genoeg redenen om juist netwerkbeveiliging bovenaan uw prioriteitenlijst te plaatsen. Met Magna Secure zorgen wij dat uw bedrijfsnetwerk tegen gevaren is beveiligd. Het buitensluiten van spam, virussen én ongewilde bezoekers op het netwerk staat centraal. Ook zorgen wij voor een veilige toegang van draadloze en mobiele devices tot het netwerk. Tevens mag een goede backup strategie niet ontbreken, zodat uw bedrijfskritische gegevens veilig zijn tegen ongewild gebruik van uw medewerkers, hardware falen en calamiteiten. Magna Cura regelt de security in Zwijndrecht en de regio. Van het leveren van hardware tot het implementeren van een complete infrastructuur verzorgt Magna Cura. Met name security in Zwijndrecht zijn wij specialist! Op zoek naar een goede partner voor de security in Zwijndrecht, dan moet u bij Magna Cura zijn.
Lees meer

Security in Rotterdam

De beveiliging van uw bedrijfsnetwerk is veelomvattend én houdt niet op met het instellen van de beveiliging tegen virussen die uw netwerk kunnen binnen dringen. De beveiliging van netwerken is te vaak onderbelicht én wordt meestal als sluitpost gezien. Er zijn genoeg redenen om juist netwerkbeveiliging bovenaan uw prioriteitenlijst te plaatsen. Met Magna Secure zorgen wij dat uw bedrijfsnetwerk tegen gevaren is beveiligd. Het buitensluiten van spam, virussen én ongewilde bezoekers op het netwerk staat centraal. Ook zorgen wij voor een veilige toegang van draadloze en mobiele devices tot het netwerk. Tevens mag een goede backup strategie niet ontbreken, zodat uw bedrijfskritische gegevens veilig zijn tegen ongewild gebruik van uw medewerkers, hardware falen en calamiteiten. Magna Cura is een regionale speler die bedrijven ondersteunt met de security in Rotterdam. Vanuit ons pand in Ridderkerk levert, beheert, ondersteunt Magna Cura de security in Rotterdam. Kortom: Magna Cura de specialist in security in Rotterdam. Verder doen wij ook de telefonie en andere kantoorautomatisering.
Lees meer

Security in Rijnmond

De beveiliging van uw bedrijfsnetwerk is veelomvattend én houdt niet op met het instellen van de beveiliging tegen virussen die uw netwerk kunnen binnen dringen. De beveiliging van netwerken is te vaak onderbelicht én wordt meestal als sluitpost gezien. Er zijn genoeg redenen om juist netwerkbeveiliging bovenaan uw prioriteitenlijst te plaatsen. Met Magna Secure zorgen wij dat uw bedrijfsnetwerk tegen gevaren is beveiligd. Het buitensluiten van spam, virussen én ongewilde bezoekers op het netwerk staat centraal. Ook zorgen wij voor een veilige toegang van draadloze en mobiele devices tot het netwerk. Tevens mag een goede backup strategie niet ontbreken, zodat uw bedrijfskritische gegevens veilig zijn tegen ongewild gebruik van uw medewerkers, hardware falen en calamiteiten. Magna Cura is een regionale speler die bedrijven ondersteunt met de security in Rijnmond. Vanuit ons pand in Ridderkerk levert, beheert, ondersteunt Magna Cura de security in Rijnmond. Verder doen wij ook de telefonie en andere kantoorautomatisering. Ook de telefonie en kantoorautomatisering zijn hier onderdelen van.
Lees meer

Security in Ridderkerk

De beveiliging van uw bedrijfsnetwerk is veelomvattend én houdt niet op met het instellen van de beveiliging tegen virussen die uw netwerk kunnen binnen dringen. De beveiliging van netwerken is te vaak onderbelicht én wordt meestal als sluitpost gezien. Er zijn genoeg redenen om juist netwerkbeveiliging bovenaan uw prioriteitenlijst te plaatsen. Met Magna Secure zorgen wij dat uw bedrijfsnetwerk tegen gevaren is beveiligd. Het buitensluiten van spam, virussen én ongewilde bezoekers op het netwerk staat centraal. Ook zorgen wij voor een veilige toegang van draadloze en mobiele devices tot het netwerk. Tevens mag een goede backup strategie niet ontbreken, zodat uw bedrijfskritische gegevens veilig zijn tegen ongewild gebruik van uw medewerkers, hardware falen en calamiteiten. Magna Cura verzorgt de security in Ridderkerk. Op basis van onze goede service, complete dienstverlening en de regionaale aanwezigheid kunnen wij organisaties volledig ondersteunen op het gebied van security in Ridderkerk, automatisering en telefonie. Voor uw security in Ridderkerk staan wij klaar voor u.
Lees meer

Security in Hendrik-Ido-Ambacht

De beveiliging van uw bedrijfsnetwerk is veelomvattend én houdt niet op met het instellen van de beveiliging tegen virussen die uw netwerk kunnen binnen dringen. De beveiliging van netwerken is te vaak onderbelicht én wordt meestal als sluitpost gezien. Er zijn genoeg redenen om juist netwerkbeveiliging bovenaan uw prioriteitenlijst te plaatsen. Met Magna Secure zorgen wij dat uw bedrijfsnetwerk tegen gevaren is beveiligd. Het buitensluiten van spam, virussen én ongewilde bezoekers op het netwerk staat centraal. Ook zorgen wij voor een veilige toegang van draadloze en mobiele devices tot het netwerk. Tevens mag een goede backup strategie niet ontbreken, zodat uw bedrijfskritische gegevens veilig zijn tegen ongewild gebruik van uw medewerkers, hardware falen en calamiteiten. Magna Cura ondersteunt bedrijven met de security in Hendrik-Ido-Ambacht. Wij leveren, beheren en ondersteunen de security in Hendrik-Ido-Ambacht vanuit ons kantoor in Ridderkerk. Ook bieden wij service op het gebied van telefonie en kantoorautomatisering aan. Voor meer informatie over de security in Hendrik-Ido-Ambacht neemt u contact met ons op.
Lees meer

Beveiliging bedrijfsnetwerk

Beveiliging bedrijfsnetwerk is zeer belangrijk in het computer tijdperk waarin wij leven! Wat er allemaal niet via computers, tablets en smartphones gedaan kan worden is oneindig. Daarom is het belangrijk om uw beveiliging bedrijfsnetwerk up-to-date te houden. Dit is waar Magna Cura in het beeld komt. Met Magna Secure zorgen wij dat uw bedrijfsnetwerk tegen gevaren is beveiligd. Het buitensluiten van spam, virussen én ongewilde bezoekers op het netwerk staat centraal. Wees er van verzekerd dat de Beveiliging bedrijfsnetwerk in orde is! Met Magna Secure zorgen wij dat uw bedrijfsnetwerk tegen gevaren is beveiligd. Het buitensluiten van spam, virussen én ongewilde bezoekers op het netwerk staat centraal. Ook zorgen wij voor een veilige toegang van draadloze en mobiele devices tot het netwerk. Tevens mag een goede backup strategie niet ontbreken, zodat uw bedrijfskritische gegevens veilig zijn tegen ongewild gebruik van uw medewerkers, hardware falen en calamiteiten.
Lees meer

Virus beveiliging

Het is belangrijk dat uw gegevens tegen virussen en spam beschermd zijn, onafhankelijk van het apparaat de locatie of de toepassing. Een virus kan op verschillende manieren uw computer binnendringen. Magna Cura is uw adviseur op het gebied van virusprotectie. Hiervoor werken wij samen met Trend Micro. Zij zijn wereldleider op het gebied van internetbeveiliging, gegevensbeveiliging, virtualisatie, eindpuntbeveiliging en webdreigingen. Virusbeveiliging is tegenwoordig zeer belangrijk met alle dure en nieuwe appratuur die constant ontwikkelt. Daarom is een goede virusbeveiliging noodzakelijk. Wij van Magna Cura werken samen met Trend Micro. Zij zijn wereldleider op het gebied van internetbeveiliging, gegevensbeveiliging, virtualisatie, eindpuntbeveiliging en web dreigingen. Wij bieden u vele mogelijkheden op het gebied virusbeveiliging! Naast dat wij virusbeveiliging bieden, hebben wij u nog veel meer te bieden!
Lees meer

Cybercriminelen

Deskundigen van Kaspersky Lab hebben uitgerekend dat cybercriminelen winsten kunnen behalen die wel 20 keer zo hoog zijn als de kostprijs van hun aanvallen. Cybercriminelen die dit illegale pad op gaan, hebben zelfs geen vaardigheden nodig - voor een vaste prijs kunnen ze een kant-en-klaar pakket kopen en hun aanvallen direct starten. Als de cybercriminelen hiermee 100 mensen weten te lokken, kunnen ze tot wel 8.000 euro verdienen aan de verkoop van gevoelige gegevens. Om echt binnen te lopen, gaan fraudeurs op zoek naar bankier Trojans, die zich op rechtstreekse gelddiefstal richten. Na ongeveer 2.400 euro te hebben besteed aan malware, de exploit en een spam-mailing om een en ander te distribueren, kunnen de cybercriminelen tot wel 58.000) euro binnenhalen.
Lees meer

Watchguard firewall

Magna Cura beschermt u netwerk met de Watchguard firewall. Een firewall is erg belangrijk om het bedrijfsnetwerk te beschermen. Regelmatig wordt geprobeerd door externen het bedrijfsnetwerk binnen te dringen. Zodat de financiële administratie, bankgegevens en andere bedrijfskritische data niet zomaar aan de buitenwereld getoond kan worden. Met de Watchguard firewall wordt uw bedrijfsnetwerk beschermd tegen misbruik van buitenaf. Magna Cura adviseert u graag over de juiste Watchguard firewall.
Lees meer