Microsoft Office 365

Magna Cura Automatisering is dé Microsoft Office 365 specialist! Met Microsoft Office 365 beschikt u over een werkplek in de cloud. U werkt overal onafhankelijk van locatie en brengt een enorme efficiëntie slag in uw organisatie. Zaken zoals Sharepoint online, Skype for Business, Exchange online en de Microsoft Office toepassingen vallen onder Microsoft Office 365.

Wij bieden u graag een advies op maat! 30 dagen gratis uitproberen? Ook dat is mogelijk bij Magna Cura. 

MEER INFO   0180-437528

 

Efficient samenwerken met Sharepoint online

Uw werkt efficiënter samen met Sharepoint online wat valt onder Microsoft Office 365. Alle bestanden slaat u op één centrale plek op, waar u samenwerkt aan documenten. Welke organisatie is niet op zoek naar efficient samen werken met Sharepoint online? Door Efficient samenwerken met Sharepoint online neemt de productiviteit sterk toe. Neem contact met ons op voor meer info over efficient samenwerken met Sharepoint online.
Lees meer

Bestanden delen online met Sharepoint

Sharepoint online valt onder Microsoft Office 365 en kunt u eenvoudig samenwerken, bestanden delen online met Sharepoint en efficiëntie in uw organisatie brengen. Sharepoint online opent u met iedere browser op iedere locatie. Door bestanden delen online met Sharepoint neemt de productiviteit van uw medewerkers sterk toe.
Lees meer

Communiceren met Skype for Business

Optimaal communiceren met Skype for business met uw collega's, klanten en leveranciers. Naast het feit dat u audiogesprekken kunt starten heeft u ook de mogelijk om een videogesprek op te starten. Met Skype hoeft u niet meer bij elkaar op afspraak maar kunt u communiceren met Skype for business. Door te communiceren met Skype for business komt u overal met elkaar in contact.
Lees meer

Werken in de cloud met Office 365

Waarom nog uw mail bij u zelf op locatie? Bespaar kosten en ict zorgen, en breng uw mail onder in de cloud met Office 365. Met het werken in de cloud met Office 365 heeft u geen hoge onverwachte kosten meer, maar betaald u een vast bedrag per maand. Werken in de cloud met Office 365 doet u al vanaf een paar euro per maand! Microsoft Office 365 is een op zichzelf staande, cloudgebaseerde productivity service die de manier waarop uw organisatie mensen met elkaar in verbinding brengt, gegevens deelt en het werk uitvoert voorgoed zal veranderen.
Lees meer

Werken in de cloud

Met Microsoft Office 365 beschikt u altijd en overal over uw mail omdat de mail is ondergebracht in de cloud bij Microsoft. Werken in de cloud heeft vele voordelen: Lage kosten, geen ICT omkijken en hoge uptime. Er zijn meer voordelen met werken in de cloud bij Microsoft met Office 365.
Lees meer

Mail in de cloud

Exchange Online is een onderdeel van Microsoft Office 365, waar de mail in de cloud is ondergebracht. Met Exchange online ontvang en verstuurt mailt u vanaf elke locatie. Uw mail in de cloud maakt geen onderscheidt tussen een vaste pc, notebook, tablet of smartphone. Nog steeds is uw mail in de cloud een erg belangrijke manier om zakelijk met uw klanten en relaties te communiceren. Wij informeren u graag over mail in de cloud.
Lees meer

Hosted email security

Met hosted email security voor uw mail in de cloud beschikt u over een goede beveiliging. Met hosted email security weet u zeker dat de beveiliging van uw mail goed geregeld is. Hosted email security scant zowel uw binnen komende en uitgaande mail op o.a. virussen, spam en phising. Magna Cura levert hosted email security!
Lees meer

Communiceren met Exchange online

Waarom een Exchange server bij u op locatie plaatsen als u Exchange ook online kunt gebruiken vanuit de cloud van Microsoft. Met communiceren met Exchange online van Microsoft maakt u altijd gebruik van de meest recente versie. Communiceren met Exchange online zorgt voor een goede afstemming in uw organisatie.
Lees meer

Cloud Werkplek

Een cloud werkplek als Office 365 levert de bekendste productiviteits- en samenwerkingsprogramma's als een abonnementsservice. Met deze cloud werkplek kunt uw klant de algemene kosten terugdringen en de juiste hulpmiddelen aanbieden aan de juiste gebruikers, alles met geschikte lagen voor beveiliging en naleving. Bovendien bevat een cloud werkplek als Office 365 een serviceovereenkomst met terugbetalingsclausule, waardoor u er zeker van kan zijn dat de beste cloudoplossing gekozen is. Wilt u de mogelijkheden weten voor een cloud werkplek? Neem dan contact met ons op.
Lees meer

Exclaimer Signature

Exclaimer Signature heeft vele verzoeken van klanten ontvangen om van hun Signature Manager-software een specifieke versie voor Office 365 te creëren.Welnu: Exclaimer Signature heeft het genoegen de lancering van Exclaimer Signature Manager Office 365 Edition aan te kondigen, de krachtigste e-mailhandtekeningensoftware voor Microsoft Office 365. Neem contact met ons op voor meer info over Exclaimer Signature.
Lees meer

Online server

Magna Cura Automatisering heeft met online server een aantrekkelijk dienst in huis. Met een online server bent u in één klap af van uw problemen met lokale servers en de capaciteit ervan. De online server kan altijd blijven draaien en bij storing zal hij altijd overschakelen naar een andere server zodat je altijd online blijft. Meer weten over een online server? Neem contact met ons op.
Lees meer

Online werkplek

Bent u op zoek naar online werkplek? Dan bent u bij Magna Cura aan het goede adres. Wij bieden een online werkplek aan met onze Magna Cloud diensten. Onze dienst OfficeLink heeft meer dan alleen een online werkplek. Andere diensten die wij bieden zijn bijvoorbeeld, dataopslag en office in de cloud. Bij Magna Cura heeft u de keuze voor een public of private werkplek in de cloud. Neem contact met ons op voor meer informatie over een online werkplek.
Lees meer

Zakelijke e-mail Ridderkerk

Voor zakelijke e-mail Ridderkerk bent u bij Magna Cura aan het juiste adres. Wij kunnen mailboxen van 50GB aanbieden en u kunt mails versturen tot 25MB per mail. De zakelijke e-mail Ridderkerk is gebouwd met de Exchange e-mail technologie, de toonaangevende e-mail-oplossing voor bedrijven over de hele wereld. Ook kunt u de zakelijke e-mail Ridderkerk gebruiken met uw eigen aangepaste domein voor uw e-mailadres, verbinden met Outlook voor volledige functionele offline ondersteuing en toegang via het web via elke moderne browser. Beschikbaar op uw PC of Mac, evenals Windows Phone, iPhone, Android en Blackberry.
Lees meer

Microsoft OneDrive-opslag

Microsoft geeft gebruikers van Office 365 Home, Personal en University voortaan 'onbeperkt' Microsoft OneDrive-opslag. De eerste gebruikers zullen hier maandag al iets van zien, terwijl de rest hier de komende maanden iets van merkt. Office 365 met onbeperkte OneDrive-opslag is beschikbaar vanaf 6,99 dollar per maand. Microsoft wil met de onbeperkte opslag OneDrive, voorheen SkyDrive, interessanter maken voor potentiële klanten. Dat wil het doen door de dienst meer te integreren in persoonlijke en zakelijke tools die het aanbiedt aan klanten. Ook zakelijke Office 365-abonnees met OneDrive for Business krijgen onbeperkt opslag, maar dat gebeurt volgens Microsoft pas begin volgend jaar. Eerder dit jaar verhoogde de softwaregigant de cloudopslag van Microsoft OneDrive-opslag for Business van 25GB al naar 1TB. Microsoft OneDrive-opslag for Business is een relatief nieuw product dat als losstaand pakket wordt aangeboden en gezien kan worden als tegenhanger voor diensten als Dropbox en Box. De integratie met de Office-suite staat daarbij overeind. Meer weten over Onedrive-opslag, neem contact met ons op.
Lees meer

Office 365

Microsoft Office 365 levert de bekendste productiviteits- en samenwerkingsprogramma's als een abonnementsservice. Met deze Office 365 kunt u de algemene kosten terugdringen en de juiste hulpmiddelen aanbieden aan de juiste gebruikers, alles met geschikte lagen voor beveiliging en naleving. Bovendien bevat Office 365 een serviceovereenkomst met terugbetalingsclausule, waardoor uw klant er zeker van kan zijn dat de beste cloudoplossing gekozen is. Office 365 biedt kleine en middelgrote bedrijven vanaf vrijwel elke locatie toegang tot de hulpprogramma's van Microsoft Office die je kent en vertrouwt, plus IT-services op bedrijfsniveau die eenvoudig zijn te beheren. Uw Office in de cloud. Voor meer informatie over Microsoft Office 365 neemt u contact met ons op.
Lees meer

Office 365 in Barendrecht

Magna Cura levert met Microsoft Office 365 in Barendrecht een fantastische clouddienst. Met Office 365 in Barendrecht heeft u overal ter wereld uw werkplek tot beschikking. Met Office 365 in Barendrecht heeft u geen grote investering maar betaald u een vast bedraag per maand/jaar. Office 365 biedt kleine en middelgrote bedrijven vanaf vrijwel elke locatie toegang tot de hulpprogramma's van Microsoft Office die je kent en vertrouwt, plus IT-services op bedrijfsniveau die eenvoudig zijn te beheren. Uw Office in de cloud. Wij informeren u graag over Office 365 in Barendrecht.
Lees meer

Office 365 in de Drechtsteden

Microsoft Office 365 in de Drechtsteden levert de bekendste productiviteits- en samenwerkingsprogramma's als een abonnementsservice. Met Office 365 in de Drechtsteden kunt uw de algemene kosten terugdringen en de juiste hulpmiddelen aanbieden aan de juiste gebruikers, alles met geschikte lagen voor beveiliging en naleving. Bovendien bevat Office 365 in de Drechtsteden een serviceovereenkomst met terugbetalingsclausule, waardoor uw klant er zeker van kan zijn dat de beste cloudoplossing gekozen is. Bovendien profiteert u van vereenvoudigd IT-beheer en beveiliging van hoog niveau. Neem contact met ons op voor meer info over Office 365 in de Drechtsteden.
Lees meer

Office 365 in Dordrecht

Microsoft Office 365 is een op zichzelf staande, cloudgebaseerde productivity service die de manier waarop uw organisatie mensen met elkaar in verbinding brengt, gegevens deelt en het werk uitvoert voorgoed zal veranderen Magna Cura levert met Microsoft Office 365 in Dordrecht een clouddienst met onbeperkte mogelijkheden. Met Office in Dordrecht heeft u overal ter wereld de beschikking tot uw werkplek. U heeft niet meer te maken met een grote investering maar u bepaald een vast berdag per maand.
Lees meer

Office 365 in Hendrik-Ido-Ambacht

Met Microsoft Office 365 in Hendrik-Ido-Ambacht levert Magna Cura uw online werkplek. Met deze cloudservices kunt u kostenbesparen, uw omgeving up-to-data houden en de juiste hulpmiddelen aanbieden aan de juiste gebruikers. Met Office 365 in Hendrik-Ido-Ambacht heeft u geen grote investering meer nodig. Deze oplossing biedt overal en op elk apparaat toegang tot uw Office-toepassingen, e-mail, agenda, videoconferencing en opgeslagen bestanden, en laat u bestanden delen op verschillende apparaten. Klik op onderstaande button voor meer informatie over Office 365 in Hendrik-Ido-Ambacht.
Lees meer

Office 365 in Ridderkerk

Met Microsoft Office 365 in Ridderkerk levert de bekendste productiviteits- en samenwerkingsprogramma's als een abonnementsservice. Met Office 365 in ridderkerk kunt uw klant de algemene kosten terugdringen en de juiste hulpmiddelen aanbieden aan de juiste gebruikers, alles met geschikte lagen voor beveiliging en naleving. Bovendien bevat Office 365 in Ridderkerk een serviceovereenkomst met terugbetalingsclausule, waardoor uw klant er zeker van kan zijn dat de beste cloudoplossing gekozen is. Interesse in Office 365 in Ridderkerk, neem contact met ons op.
Lees meer

Office 365 in Rijnmond

Magna Cura levert met Microsoft Office 365 in Rijnmond een clouddienst met onbeperkte mogelijkheden. Met Office 365 in Rijnmond heeft u overal ter wereld de beschikking tot uw werkplek. U heeft niet meer te maken met een grote investering maar u bepaald een vast bedrag per maand. Neem contact met ons op voor meer informatie over Office 365 in Rijnmond.
Lees meer

Office 365 in Rotterdam

Magna Cura levert met Microsoft Office 365 in Rotterdam de bekendste productiviteits- en samenwerkingsprogramma's als een abonnementsservice. Met deze online werkplek kunt u de algemene kosten terugdringen en krijgt u de juiste hulpmiddelen voor de juiste gebruikers. Met Office 365 in Rotterdam bent u voorzien van de beste cloudoplossing. Bovendien profiteert u van vereenvoudigd IT-beheer en beveiliging van hoog niveau. Heeft u interesse in Microsoft Office 365 in Rotterdam neem dan contact me ons op.
Lees meer

Office 365 in Zwijndrecht

Magna Cura levert met Microsoft Office 365 in Zwijndrecht een werkplek in de cloud. Met Office in Barendrecht heeft u overal ter wereld uw werkplek tot beschikking. Met Office 365 in Zwijndrecht heeft betaald u een vast bedrag per maand/jaar. Grote investeringen zijn niet meer aan de orde. Office 365 biedt kleine en middelgrote bedrijven vanaf vrijwel elke locatie toegang tot de hulpprogramma's van Microsoft Office die je kent en vertrouwt, plus IT-services op bedrijfsniveau die eenvoudig zijn te beheren. Uw Office in de cloud.
Lees meer

Office in de cloud

Wat is Office in de cloud? U bent vast wel bekend met Microsoft Office, maar het is nu ook mogelijk om Office in de cloud te gebruiken. Het voordeel hiervan is dat u het Office pakket niet meer fysiek op uw device hoeft te installeren. U kunt dus gebruik maken van Office in de cloud door middel van het internet. Een voordeel hiervan is bijvoorbeeld dat u ook altijd en overal toegang heeft tot uw documenten. Meer weten over Office in de cloud? Dan neemt u contact met ons op.
Lees meer

Werken met de cloud

Werken met de Cloud, doe je met de krachtige Magna Cloud oplossingen van Magna Cura. Waar u ook bent ter wereld bent, de kantooromgeving heeft u altijd tot uw beschikking. Werken met de cloud biedt overal en op elk apparaat toegang tot uw Office-toepassingen, e-mail, agenda, videoconferencing en opgeslagen bestanden, en laat u bestanden delen op verschillende apparaten. Bovendien profiteert u met werken met de cloud van vereenvoudigd IT-beheer en beveiliging van hoog niveau. Neem contact met ons op voor meer informatie over werken met de cloud.
Lees meer

Workspace 365

Workspace 365 is een complete online werkplek met de kracht van Office 365. Hiermee bieden we organisaties een complete online desktop in de cloud. Dankzij de gebruikersvriendelijke interface creeërt Workspace 365 structuur en verhoogt het de productiviteit voor alle medewerkers. Met Workspace 365 kunt u overal ter wereld werken met een willekeurige computer. U heeft direct toegang tot alle bestanden waarover u op kantoor ook beschikt, en kunt eenvoudig overleggen en samenwerken met collega’s op kantoor. Workspace 365 maakt gebruik van Office 365, centrale dataopslag, anti virus, online back up en ondersteuning via onze eigen professionele Servicedesk.
Lees meer

Data in Sharepoint online

Breng uw data in sharepoint online onder. Zo heeft u altijd en overal de beschikking tot uw data. Met uw data in SharePoint online staat het veilig in de cloud. De uptime is tot wel 99,8 procent gegarandeerd. Sharepoint online opent u met iedere browser op iedere locatie. Door bestanden delen online met Sharepoint neemt de productiviteit van uw medewerkers sterk toe. Meer weten over data in sharepoint online? Neem contact met ons op!
Lees meer