Diensten! Ontzorgen

Wat is de rol van automatisering in uw bedrijf en hoe kan het bijdragen aan uw toekomstig succes? Ieder bedrijf heeft zijn specialisme en expertise. U bent al jaren succesvol in uw eigen vakgebied. Ten alle tijden is de automatisering ondersteunend geweest aan uw bedrijfsvoering. Wij helpen u daar graag mee door u te ontzorgen. U betaald één vast bedrag per maand en wij zorgen dat uw IT optimaal functioneert. 

MEER INFO   0180-437528

Monitoren

Magna Cura Live! Monitoren is een dienst waarbij extra ogen uw complete netwerk in de gaten houden! Wij kunnen op meerdere punten uw bedrijfsnetwerk monitoren, waardoor wij snel en adequaat kunnen reageren op situaties die de continuïteit van uw netwerk in gevaar brengen. Met live! Monitoren heeft u de zekerheid dat uw netwerk in goede handen is! Magna Cura maakt hierbij gebruik van specifieke softwareoplossingen. Hierdoor zijn we in staat om vervelende situaties eerder te signaleren. De meldingen worden door Magna Cura Helpdesk opgepakt.
Lees meer

Netwerk bewaken

Magna Cura Live! Bewaken is een dienst waarbij extra ogen uw complete netwerk in de gaten houden! Op meerdere punten kunnen wij uw bedrijfsnetwerk bewaken, hierdoor kunnen wij snel en adequaat reageren op situaties die de continuïteit van uw netwerk in gevaar brengen. Magna Cura maakt hierbij gebruik van specifieke softwareoplossingen. Hierdoor zijn we in staat om vervelende situaties eerder te signaleren. De meldingen worden door Magna Cura Helpdesk opgepakt. Meer weten over netwerken bewaken van Magna Cura?
Lees meer

Netwerkbeheer

Het netwerkbeheer wordt door een professionele systeembeheerder uitgevoerd om het onderhoud te van het netwerk te verzorgen. Tijdens het netwerkbeheer worden de standaard updates op de server uitgevoerd. Tevens worden de meldingen die voortkomen uit Magna Live! monitoring opgepakt tijdens het netwerkbeheer. Hierdoor is het netwerk altijd in optimale conditie. Om narigheid te voorkomen worden dergelijke punten eerder opgepakt en opgelost. Om dit te realiseren hebben wij verschillende tools tot onze beschikking. Wilt u meer weten over netwerkbeheer? Neem contact met ons op of klik op onderstaande button.
Lees meer

Netwerkbewaking

Magna Cura biedt u netwerkbewaking aan voor uw bedrijfsnetwerk om extra ogen op uw complete netwerk in de gaten te houden. Wij kunnen op meerdere punten uw bedrijfsnetwerk in de gaten houden en monitoren, door dit te doen kunnen wij snel en adequaat handelen op situaties die de continuïteit van uw netwerk in gevaar kunnen brengen. Voor de netwerkbewaking gebruiken wij specifieke softwareoplossingen. Hierdoor kunnen wij vervelende situaties eerder signaleren. Meldingen zullen door onze Helpdesk worden opgepakt. Neem contact met ons op, wij vertellen u meer over netwerkbewaking.
Lees meer

Netwerksupport

Magna Cura Live! Netwerksupport is een dienst die er voor zorgt dat u de mogelijkheid heeft om onbeperkt gebruik te maken van onze helpdesk. Met Magna Cura Live! Netwerksupport neemt onze helpdesk alle vragen en/of knelpunten van uw medewerkers in behandeling. Uiteindelijk wil iedereen zo snel mogelijk geholpen worden. Door het netwerksupport bij ons af te sluiten bent u gegarandeerd van adequate hulp. Op de Magna Cura Helpdesk worden de meldingen vastgelegd en opgepakt in een daarvoor bedoeld systeem. Met het netwerksupport van Magna Cura kunnen wij u volledig ondersteunen.
Lees meer

Ontzorgen

Wat is de rol van automatisering in uw bedrijf en hoe kan het bijdragen aan uw toekomstig succes? Ieder bedrijf heeft zijn specialisme en expertise, en wilt ontzorgen. U bent al jaren succesvol in uw eigen vakgebied. Ten alle tijden is de automatisering ondersteunend geweest aan uw bedrijfsvoering. Wij helpen u daar graag mee door u te ontzorgen. U betaald één vast bedrag per maand en wij zorgen dat uw IT optimaal functioneert. Doordat wij uw bedrijf graag helpen te ontzorgen zal er meer tijd vrij komen om de focus op andere dingen te leggen en uw IT zal optimaal functioneren. Mocht u vragen hebben over hoe wij uw bedrijf kunnen helpen door te ontzorgen of interesse hebben dan kunt u contact opnemen met ons.
Lees meer

Support

Magna Cura Live! Support is een dienst die er voor zorgt dat u de mogelijkheid heeft om onbeperkt gebruik te maken van onze helpdesk. Met Magna Cura Live! Support neemt onze helpdesk alle vragen en/of knelpunten van uw medewerkers in behandeling. Uiteindelijk wil iedereen zo snel mogelijk geholpen worden. Door deze dienst bij ons af te sluiten bent u gegarandeerd van adequate hulp. Op de Magna Cura Helpdesk worden de meldingen vastgelegd en opgepakt in een daarvoor bedoeld supportsysteem. Neem contact met ons op voor meer informatie over support.
Lees meer

Netwerkbeheren

Het netwerkbeheren wordt door een ICT professional van Magna Cura gedaan. Tijdens het netwerkbeheren op afstand worden de standaard updates op de server uitgevoerd. Tevens worden de meldingen die voortkomen uit Magna Live! monitoring opgepakt. Hierdoor is het netwerk altijd in optimale conditie. Om narigheid te voorkomen worden dergelijke punten eerder opgepakt en opgelost. Om dit te realiseren hebben wij verschillende tools tot onze beschikking, waar wij het netwerkbeheren mee doen.
Lees meer

Remote support

Voor remote support op het gebied van kantoorautomatisering en telefonie bent u bij Magna cura aan het juiste adres. Wij verlenen remote support op vrijwel alle computers, servers, wireless omgevingen, connectiveit en veel meer. Bij Magna Cura is het mogelijk om voor een vast bedrag per maand onbeperkt van onze remote support gebruik te maken. Zo heeft u met remote support altijd iemand achter de hand! Neem contact met ons op voor meer informatie over remote support.
Lees meer

IT Bewaking

Met Magna Live! Bewaken wordt het complete netwerk op meerdere punten gecontroleerd. Wij verzorgen uw IT bewaking waardoor Magna Cura Automatisering direct kan reageren op situaties die de continuïteit van uw netwerk in gevaar brengen. Magna Cura maakt bij de IT bewaking gebruik van agents in het netwerk, welke statusmeldingen genereren. Deze meldingen worden door de Magna Cura Servicedesk opgepakt, veelal voordat een probleem escaleert. Dagelijks, wekelijks én maandelijks wordt een rapportage gemaakt met daarin de status en kwaliteit van het netwerk. Geïnteresseerd in IT bewaking? Laat het ons weten.
Lees meer

IT Servicedesk

Magna Live! Ondersteunen voorziet in het remote ondersteunen van uw organisatie. Permanent wordt uw netwerk in de gaten gehouden en indien nodig wordt hierop direct door onze IT Servicedesk geanticipeerd. Bovendien kunnen uw medewerkers altijd gebruik maken van onze IT Servicedesk. Op de IT Servicedesk worden de storingen vastgelegd en de voortgang van deze problemen continue in de gaten gehouden. Alle storingen worden vastgelegd in een IT Servicedesk applicatie. Magna Cura verzorgt de rapportage en opvolging hiervan. Wij informeren u graag over onze IT Servicedesk.
Lees meer

IT Helpdesk

Magna Live! Ondersteunen voorziet in het remote ondersteunen van uw organisatie. Permanent wordt uw netwerk in de gaten gehouden en indien nodig wordt hierop direct door onze IT Helpdesk geanticipeerd. Bovendien kunnen uw medewerkers altijd gebruik maken van onze IT Helpdesk. Op de IT Helpdesk worden de storingen vastgelegd en de voortgang van deze problemen continue in de gaten gehouden. Alle storingen worden vastgelegd in een IT Helpdesk applicatie. Magna Cura verzorgt de rapportage en opvolging hiervan. Magna Live! Ondersteunen bundelt onze diensten Bewaken en IT Helpdesk!
Lees meer

Netwerkonderhoud

Uw netwerkonderhoud wordt door professionele systeembeheerders proactief verzorgt. Hierbij worden o.a. de standaard updates op de server uitgevoerd, waardoor het netwerk altijd in optimale condities blijft. Het uitgangspunt van het netwerkonderhoud is gebaseerd op de belangrijkste componenten in de infrastructuur. De uitgevoerde werkzaamheden bij het netwerkonderhoud worden vastgelegd. Tevens is een belangrijke rol weggelegd voor een structurele aanpak van wensen en knelpunten én de advisering aan het management. Meer informatie over netwerkonderhoud vindt u door op meer informatie te klikken.
Lees meer