Backup & Replicatie

Met Magna Backup Online heeft u de mogelijkheid om uw belangrijkste data in een veilige omgeving buiten het kantoorpand op te slaan. Met behulp van de nieuwste internet opslag-, compressie- en encryptietechnieken worden de kostbare bedrijfsgegevens veilig gesteld op disksystemen in de Cloud. Het backup proces is volledig automatisch. De gegevens zijn altijd direct online beschikbaar en met beveiligingscodes beschermd.

Niet alleen uw data dient beschermd te worden maar ook het imago van uw bedrijf!

MEER INFO   0180-437528

Backup Online in Barendrecht

Magna Cura is een automatiseringsbedrijf die de ondersteuning van de backup online in Barendrecht en regio verzorgt. Wij ondersteunen u organisatie volledig op het gebied van backup online in Barendrecht door onze goede service, regionale aanwezigheid en de complete dienstverlening. Met Magna Backup Online in Barendrecht heeft u de mogelijkheid om uw belangrijkste data in een veilige omgeving buiten het kantoorpand op te slaan. Met behulp van de nieuwste internet opslag-, compressie- en encryptietechnieken worden de kostbare bedrijfsgegevens veilig gesteld op disksystemen in de Cloud. Het backup proces is volledig automatisch. De gegevens zijn altijd direct online beschikbaar en met beveiligingscodes beschermd. Ook uw organisatie dient over een goede backup oplossing te bechikken. Voor backup online in Barendrecht bent u bij Magna Cura aan het juiste adres.
Lees meer

Backup online in zwijndrecht

Magna Cura regelt de backup online in Zwijndrecht en de regio. Van het leveren van printers tot het implementeren van een complete infrastructuur bent u bij Magna Cura aan het juiste adres. Ook doen wij de telefonie en andere automatisering buiten Backup online in zwijndrecht. Met Magna Backup Online in Zwijndrecht heeft u de mogelijkheid om uw belangrijkste data in een veilige omgeving buiten het kantoorpand op te slaan. Met behulp van de nieuwste internet opslag-, compressie- en encryptietechnieken worden de kostbare bedrijfsgegevens veilig gesteld op disksystemen in de Cloud. Het backupproces is volledig automatisch. De gegevens zijn altijd direct online beschikbaar en met beveiligingscodes beschermd. Als u op zoekt ben naar een professionele partner voor de backup online in Zwijndrecht, dan moet u bij Magna Cura zijn.
Lees meer

Backup Online in Rijnmond

Magna Cura is een regionale automatiseerder die organisatie ondersteunt met de backup online in Rijnmond. Magna Cura biedt zowel backup online als een on-premise oplossing. Wij zijn gevestigid in Ridderkerk en daar vanuit adviseert, beheert, ondersteunt Magna Cura de backup online in Rijnmond. Het backup online proces is volledig automatisch. De gegevens zijn altijd direct online beschikbaar en met beveiligingscodes beschermd.Niet alleen uw data is belangrijk maar ook het imago van uw organisatie! Wij ondersteunen u met Backup online in Rijnmond!
Lees meer

Backup Online in Rotterdam

Magna Cura verzorgt de backup online in Rotterdam voor Midden en kleine bedrijven. De bedrijfsgegevens zijn het meest waardevolle bezit van uw bedrijf. Uw waardevolle bestanden kunnen door allerelei redenen verloren gaan. Hiervoor biedt Magna Cura zowel on-premise als cloud Backup & Replicatie oplossingen. Adviseren van de backup online in Rotterdam doen wij vanuit Ridderkerk waar Magna Cura gevestigd is. Wij willen u verder helpen met Backup online in Rotterdam!
Lees meer

Backup Online in Ridderkerk

Organisaties die behoefte hebben tot het snel herstellen van hun gegevens in het geval van een disaster en de downtime en de kosten minimaal willen houden moeten kiezen voor een een backup & disaster recovery oplossing. Er zijn tevens veel meer voordelen van backup & disaster recovery oplossingen dan snelle data recovery, zo zullen de medewerkers door een minimale downtime productiever zijn waardoor de omzet niet zal dalen. Ongeacht de grootte van uw organisatie is, backup & disaster recovery van onschatbare waarde voor elk bedrijf. Magna Cura verzorgt de backup online in Ridderkerk. We kunnen u garanderen dat we u een goede service, complete dienstverlening en regionaal aanwezigheid bieden. Voor uw backup online in Ridderkerk staan wij klaar voor u.
Lees meer

Backup Online in Hendrik-ido-ambacht

Magna Cura adviseert organisaties met de backup online in Hendrik-Ido-Ambacht. Wij adviseren, beheren en ondersteunen de backup online in Hendrik-Ido-Ambacht vanuit ons kantoor in Ridderkerk. Met behulp van de nieuwste internet opslag-, compressie- en encryptietechnieken worden de kostbare bedrijfsgegevens veilig gesteld op disksystemen in de Cloud. Het backup proces is volledig automatisch. De gegevens zijn altijd direct online beschikbaar en met beveiligingscodes beschermd. Uw partner op gebied van backup online in Hendrik-Ido-Ambacht!
Lees meer

Backup Online in Dordrecht

Niet alleen uw data dient beschermd te worden maar ook het imago van uw bedrijf! Voor uw backup online in Dordrecht moet u bij bij Magna Cura zijn. Wij ondersteunen onze klanten zo volledig mogelijk op het gebied van backup online in Dordrecht. Onze service is uitstekend en in Rotterdam en omstreken zijn we erg actief. Wij bieden backup online Dordrecht aan vanuit ons pand in Ridderkerk.
Lees meer

Backup Online in de Drechtsteden

De bedrijfsgegevens zijn het meest waardevolle bezit van uw bedrijf. Uw waardevolle bestanden kunnen door allerelei redenen verloren gaan. Hiervoor biedt Magna Cura zowel on-premise als cloud Backup & Replicatie oplossingen. Voor advies voor uw backup online in de Drechtsteden, Bent u bij Magna Cura aan het juiste adres! De backup online in de Drechtsteden doen wij zorgvuldig en direct! Magna Cura is gevestigd in Ridderkerk. Magna Cura is uw partner op gebied van backup online in de Drechtsteden!
Lees meer

DRaaS-oplossing

HP Enterprise Services en Symantec gaan samen een nieuwe Disaster Recovery as a Service (DRaaS-oplossing ontwikkelen op basis van HP Helion OpenStack. De HP/Symantec DRaaS-oplossing gebruikt de HP enterprise cloud als herstelsysteem om kosten te besparen en te zorgen voor automatisering en self-service gebruikerservaring. De service helpt klanten met het realiseren van systeem- en applicatieherstel en voldoet aan veiligheidsstandaarden van de sector. Deze nieuwe DRaaS-oplossing focust zich op bedrijfscontinuïteit, failover en failback en zal tevens de meest gebruikte applicaties en databases monitoren, aldus HP en Symantec.
Lees meer

NETGEAR ReadyDATA

NETGEAR ReadyDATA is eeen tier 1 opslagproduct zonder de kosten en complexiteit van traditionel enterprise oplossingen. De ReadyDATA is chaalbaar tot 180Tb en omvat de-duplicatie, bloklevel replicatie, thin provisiong, replicatie en onbeperkte snapshots met ondersteuning voor SSD-, SAS- en SATA- harde schijven. De NETGEAR ReadyDATA biedt high-end gegevensbescherming, disaster recovery en technologie voor data inegriteit. Neem contact met ons op over NETGEAR ReadyDATA
Lees meer

ReadyNAS

NETGEAR introduceert vijf lagen bescherming met ReadyNAS 6.2! Netwerk- en opslagspecialist NETGEAR heeft versie 6.2 van het ReadyNAS operating system (OS 6.2) voor de ReadyNAS productreeks van desktop en rackmounted Network Attached Storage apparatuur gelanceerd. “ReadyNAS OS 6.2 biedt veel nieuwe functionaliteit en een nog betere beveiliging van al onze ReadyNAS-opslagapparatuur voor thuisgebruikers en bedrijven,” zegt Matt Pahnke, senior product marketing manager bij NETGEAR Storage. “Bestandsbescherming is voor de meeste mensen de voornaamste reden om netwerkopslag aan te schaffen en ook bij ons prijkt het bovenaan de lijst van prioriteiten. Dankzij de vijf beveiligingslagen voor de bescherming van waardevolle bestanden is de digitale content van onze gebruikers beter beveiligd dan bij welke andere NAS-oplossing dan ook.” Meer weten over ReadyNAS van Netgear, dan neemt u contact met ons op.
Lees meer

Veeam Backup en Replicatie

Veeam Backup en Replicatie biedt moderne gegevensbeveiliging en is speciaal ontwikkeld voor virtualisatie en cloud. Dit softwarepakket biedt krachtige, gebruiksvriendelijke en aantrekkelijk geprijsde gegevensbeveiliging van gevirtualiseerde applicaties en gegevens voor VMware vSphere en Microsoft Hyper-V. Deze software combineert Veeam backup en replicatie in één oplossing en biedt innovatieve functionaliteit. U hoeft nooit meer een agent bij te werken, voor de zoveelste keer een virtuele machine volledig te herstellen of uit te leggen waarom de back-upduur wordt overschreden. Veeam Backup en Replicatie biedt verschillende voordelen ten opzichte van traditionele back-uptools: De benodigde tijd voor back-up en herstel wordt met 95% verminderd De benodigde tijd voor beheer wordt met 90% verminderd De kosten worden met tot 70% verminderd Magna Cura is Veeam backup en replicatie Silver Pro Partner.
Lees meer

Veeam in Barendrecht

Magna Cura is een regionaal automatiseringsbedrijf die de ondersteuning van Veeam in Barendrecht en regio verzorgt. Het is zaak dat uw backup goed geregeld is, dat doen wij met Veeam in Barendrecht. Wij kunnen uw organisatie volledig ondersteunen op het gebied van automatisering door onze goede service, regionale aanwezigheid en de complete dienstverlening. Als u interesse heeft in Veeam in Barendrecht bent u bij Magna Cura aan het juiste adres.
Lees meer

Veeam in de Drechtsteden

Voor het regelen van Veeam in de Drechtsteden, moet u bij Magna Cura zijn! Voor alle aspecten van de automatisering bent u namelijk bij Magna Cura aan het juiste adres. Veeam in de Drechtsteden doen wij zorgvuldig en direct! Magna Cura is gevestigd in Ridderkerk. Wilt u meer weten over Veeam in de Drechtsteden, neem contact met ons op.
Lees meer

Veeam in Dordrecht

Voor Veeam in Dordrecht bent u bij Magna Cura aan het juiste adres. Wij steunen onze klanten zo volledig mogelijk op het gebied van automatisering. Onze service is goed en regionaal zijn we zeer actief. Wij bieden Veeam in Dordrecht aan vanuit ons pand in Ridderkerk.
Lees meer

Veeam in Hendrik-Ido-Ambacht

Magna Cura ondersteunt bedrijven met Veeam in Hendrik-Ido-Ambacht. Wij leveren, beheren en ondersteunen Veeam in Hendrik-Ido-Ambacht vanuit ons kantoor in Ridderkerk. Ook bieden wij service op het gebied van telefonie aan. Voor meer uitleg over Veeam in Hendrik-Ido-Ambacht neemt u contact met ons op.
Lees meer

Veeam in Ridderkerk

Magna Cura verzorgt Veeam in Ridderkerk. Op basis van onze goede service, complete dienstverlening en regionaal aanwezigheid kunnen wij organisaties volledig ondersteunen op het gebied van automatisering en telefonie. Voor uw Veeam in Ridderkerk staan wij klaar voor u. Neem contact met ons op voor meer informatie over Veeam in Ridderkerk.
Lees meer

Veeam in Rijnmond

Magna Cura is een regionale speler die bedrijven ondersteunt met Veeam in Rijnmond. Vanuit ons kantoor in Ridderkerk levert, beheert, ondersteunt Magna Cura Veeam in Rijnmond. Ook de telefonie is hier een onderdeel van. Interesse in Veeam in Rijnmond? Laat het ons weten.
Lees meer

Veeam in Rotterdam

Magna Cura verzorgt Veeam in Rotterdam voor MKB-bedrijven, op het gebied van kantoorautomatisering en telefonie.De ondersteuning voor Veeam in Rotterdam bieden wij vanuit Ridderkerk waar Magna Cura gevestigd is. Wij adviseren u graag over Veeam in Rotterdam.
Lees meer

Veeam in Zwijndrecht

Magna Cura regelt Veeam in Zwijndrecht en de regio. Van het leveren van hardware tot het implementeren van een complete infrastructuur bent u bij Magna Cura aan het juiste adres. Op zoek naar een goede partner voor Veeam in Zwijndrecht, dan moet u bij Magna Cura zijn. Mocht u nog vragen of advies nodig hebben over Veeam in Zwijndrecht?
Lees meer

Backup Online

Met Magna Backup Online heeft u de mogelijkheid om uw belangrijkste data in een veilige omgeving buiten het kantoorpand op te slaan. Met behulp van de nieuwste internet opslag-, compressie- en encryptietechnieken worden de kostbare bedrijfsgegevens veilig gesteld op disksystemen in de Cloud. Het backup online proces is volledig automatisch. De gegevens zijn altijd direct online beschikbaar en met beveiligingscodes beschermd. Niet alleen uw data dient beschermd te worden maar ook het imago van uw bedrijf! Meer weten over backup online?
Lees meer

disaster recovery

Gezien het feit dat bedrijven, groot of klein, steeds meer data opslaan op servers zouden bedrijfseigenaren na moeten denken over dagelijkse onderbrekingen zoals het falen van hardware, het uitvallen van servers of grotere disasters zoals brand. Deze onderbrekingen en disasters komen helaas vaker voor dan bedrijven denken. Zo zien bijvoorbeeld veel bedrijven stroomuitval niet als een serieus probleem. Uit een recent onderzoek is gebleken dat 37% van de IT-professional ongeplande downtime hebben geleden als gevolg van stroomuitval in de afgelopen 24 maanden. 32% van die downtime duurde langer dan 4 uur . Downtime door dit soort problemen kunnen serieuze gevolgen hebben voor organisaties. Volgens een onderzoek van Aberdeen Group zijn de gemiddelde kosten van een downtime ongeveer €7840,- per uur per organisatie . Bedrijven die een backup & disaster recovery oplossing hebben ingeregeld, zijn in staat om in het geval van bijvoorbeeld een storing binnen enkele minuten of uren te reageren. Deze bedrijven hebben een aantal quick-recovery opties beschikbaar om hun data en omzet te beschermen tegen de risico’s en kosten van downtime. Naast het bieden van een oplossing in geval van uitval van servers of andere disasters geven backup & disaster recovery oplossingen veel meer voordelen voor organisaties.
Lees meer

Backup

Organisaties die behoefte hebben tot het snel herstellen van hun gegevens in het geval van een disaster en de downtime en de kosten minimaal willen houden moeten kiezen voor een een backup & disaster recovery oplossing. Er zijn tevens veel meer voordelen van backup & disaster recovery oplossingen dan snelle data recovery, zo zullen de medewerkers door een minimale downtime productiever zijn waardoor de omzet niet zal dalen. Ongeacht de grootte van uw organisatie is, backup & disaster recovery van onschatbare waarde voor elk bedrijf. Wij vertellen u graag meer over de backup oplossingen van Magna Cura.
Lees meer