Automatisering

Magna Cura ziet het als een uitdaging om de eindverantwoording van uw automatisering en telefonie op zich te nemen. De basis voor een goede samenwerking is wederzijds respect en vertrouwen. Hierdoor kunnen kwaliteit en continuïteit worden geleverd die de gezamenlijke belangen dienen. Magna Cura wil als professionele dienstverlener een op maat gesneden pakket van producten en diensten leveren. Hierbij is Magna Cura alert op veranderingen en behoeften van de klant.

Neem de proef op de som en ervaar het zelf!  

MEER INFO   0180-437528

Automatisering Barendrecht

Magna Cura Automatisering is uw partner op het gebied van kantoorautomatisering en telefonie! Wij ontzorgen u met een breed aanbod van producten en diensten. Een product (af)leveren kan iedereen maar de werkzaamheden naar volle tevredenheid van de klant uitvoeren, is slechts een kwaliteit van specialisten! Neem de proef op de som en ervaar het zelf! Magna Cura is een regionaal automatiseringsbedrijf die de ondersteuning van de automatisering Barendrecht en regio verzorgt. Wij kunnen uw organisatie volledig ondersteunen op het gebied van automatisering Barendrecht door onze goede service. Als u interesse heeft in automatisering Barendrecht bent u bij Magna Cura aan het juiste adres.
Lees meer

Automatisering zwijndrecht

Magna Cura Automatisering is uw partner op het gebied van kantoorautomatisering en telefonie! Wij ontzorgen u met een breed aanbod van producten en diensten. Een product (af)leveren kan iedereen maar de werkzaamheden naar volle tevredenheid van de klant uitvoeren, is slechts een kwaliteit van specialisten! Neem de proef op de som en ervaar het zelf! Magna Cura regelt de automatisering Zwijndrecht en de regio. Van het leveren van hardware tot het implementeren van een complete infrastructuur bent u bij Magna Cura aan het juiste adres. Op zoek naar een goede partner voor de automatisering Zwijndrecht, dan moet u bij Magna Cura zijn. Mocht u nog vragen of advies nodig hebben over de automatisering Zwijndrecht? Neem dan contact met Magna Cura.
Lees meer

Automatisering Rotterdam

Magna Cura Automatisering is uw partner op het gebied van kantoorautomatisering en telefonie! Wij ontzorgen u met een breed aanbod van producten en diensten. Een product (af)leveren kan iedereen maar de werkzaamheden naar volle tevredenheid van de klant uitvoeren, is slechts een kwaliteit van specialisten! Neem de proef op de som en ervaar het zelf! Magna Cura verzorgt de automatisering Rotterdam voor MKB-bedrijven, op het gebied van kantoorautomatisering en telefonie. De ondersteuning voor de automatisering Rotterdam bieden wij vanuit Ridderkerk waar Magna Cura gevestigd is. Wij bieden niet alleen automatisering Rotterdam aan maar ook in de regio! Neem contact met ons op voor meer informatie over automatisering Rotterdam.
Lees meer

Automatisering rijnmond

Magna Cura Automatisering is uw partner op het gebied van kantoorautomatisering en telefonie! Wij ontzorgen u met een breed aanbod van producten en diensten. Een product (af)leveren kan iedereen maar de werkzaamheden naar volle tevredenheid van de klant uitvoeren, is slechts een kwaliteit van specialisten! Neem de proef op de som en ervaar het zelf! Magna Cura is een regionale speler die bedrijven ondersteunt met de automatisering Rijnmond. Vanuit ons kantoor in Ridderkerk levert, beheert, ondersteunt Magna Cura de automatisering Rijnmond en omstreken.
Lees meer

Automatisering Ridderkerk

Magna Cura Automatisering is uw partner op het gebied van kantoorautomatisering en telefonie! Wij ontzorgen u met een breed aanbod van producten en diensten. Een product (af)leveren kan iedereen maar de werkzaamheden naar volle tevredenheid van de klant uitvoeren, is slechts een kwaliteit van specialisten! Neem de proef op de som en ervaar het zelf! Magna Cura verzorgt de automatisering Ridderkerk. Op basis van onze goede service, complete dienstverlening en regionaal aanwezigheid kunnen wij organisaties volledig ondersteunen op het gebied van automatisering en telefonie.
Lees meer

Automatisering in Zwijndrecht

Magna Cura Automatisering is uw partner op het gebied van kantoorautomatisering en telefonie! Wij ontzorgen u met een breed aanbod van producten en diensten. Een product (af)leveren kan iedereen maar de werkzaamheden naar volle tevredenheid van de klant uitvoeren, is slechts een kwaliteit van specialisten! Neem de proef op de som en ervaar het zelf! Magna Cura regelt de automatisering in Zwijndrecht en de regio. Van het leveren van hardware tot het implementeren van een complete infrastructuur bent u bij Magna Cura aan het juiste adres. Op zoek naar een goede partner voor de automatisering in Zwijndrecht, dan moet u bij Magna Cura zijn. Onder MEER INFO kunt u meer te weten komen over automatisering in Zwijndrecht, ook kunt u ons altijd bellen.
Lees meer

Automatisering in Rotterdam

Magna Cura Automatisering is uw partner op het gebied van kantoorautomatisering en telefonie! Wij ontzorgen u met een breed aanbod van producten en diensten. Een product (af)leveren kan iedereen maar de werkzaamheden naar volle tevredenheid van de klant uitvoeren, is slechts een kwaliteit van specialisten! Neem de proef op de som en ervaar het zelf! Magna Cura verzorgt de automatisering in Rotterdam voor MKB-bedrijven, op het gebied van kantoorautomatisering en telefonie. De ondersteuning voor de automatisering in Rotterdam bieden wij vanuit Ridderkerk waar Magna Cura gevestigd is. Meer informatie over automatisering in Rotterdam is terug te vinden op onze website, ook kunt u altijd contact met ons opnemen.
Lees meer

Automatisering in Rijnmond

Magna Cura Automatisering is uw partner op het gebied van kantoorautomatisering en telefonie! Wij ontzorgen u met een breed aanbod van producten en diensten. Een product (af)leveren kan iedereen maar de werkzaamheden naar volle tevredenheid van de klant uitvoeren, is slechts een kwaliteit van specialisten! Neem de proef op de som en ervaar het zelf! Magna Cura is een regionale speler die bedrijven ondersteunt met de automatisering in Rijnmond. Vanuit ons kantoor in Ridderkerk levert, beheert, ondersteunt Magna Cura de automatisering in Rijnmond. Ook de telefonie is hier een onderdeel van. U kunt ons altijd meer informatie bekijken of contact met ons opnemen over automatisering in Rijnmond.
Lees meer

Automatisering in Ridderkerk

Magna Cura Automatisering is uw partner op het gebied van kantoorautomatisering en telefonie! Wij ontzorgen u met een breed aanbod van producten en diensten. Een product (af)leveren kan iedereen maar de werkzaamheden naar volle tevredenheid van de klant uitvoeren, is slechts een kwaliteit van specialisten! Neem de proef op de som en ervaar het zelf! Magna Cura verzorgt de automatisering in Ridderkerk. Op basis van onze goede service, complete dienstverlening en regionaal aanwezigheid kunnen wij organisaties volledig ondersteunen op het gebied van automatisering en telefonie. Uw kantoorautomatisering in Ridderkerk op maat en omstreken. Magna Cura levert, beheert en ondersteunt uw organisatie op het gebied van kantoorautomatisering en telefonie. Wilt u meer weten over automatisering in Ridderkerk? Lees dan meer informatie of bel ons!
Lees meer

Automatisering in Hendrik-Ido-Ambacht

Magna Cura Automatisering is uw partner op het gebied van kantoorautomatisering en telefonie! Wij ontzorgen u met een breed aanbod van producten en diensten. Een product (af)leveren kan iedereen maar de werkzaamheden naar volle tevredenheid van de klant uitvoeren, is slechts een kwaliteit van specialisten! Neem de proef op de som en ervaar het zelf! Magna Cura ondersteunt bedrijven met de automatisering in Hendrik-Ido-Ambacht.Wij leveren, beheren en ondersteunen de automatisering in Hendrik-Ido-Ambacht vanuit ons kantoor in Ridderkerk. Ook bieden wij service op het gebied van telefonie aan. U kunt onze verkopers benaderen als u meer wilt weten over automatisering in Hendrik-Ido-Ambacht.
Lees meer

Automatisering in Drechtsteden

Magna Cura Automatisering is uw partner op het gebied van kantoorautomatisering en telefonie! Wij ontzorgen u met een breed aanbod van producten en diensten. Een product (af)leveren kan iedereen maar de werkzaamheden naar volle tevredenheid van de klant uitvoeren, is slechts een kwaliteit van specialisten! Neem de proef op de som en ervaar het zelf! Voor het regelen van uw automatisering in Drechtsteden, moet u bij Magna Cura zijn! Voor alle aspecten van de automatisering bent u namelijk bij Magna Cura aan het juiste adres. Verzorging van de kantoorautomatisering in de Drechtsteden en regio voor MKB-bedrijven op het gebied van telefonie en kantoorautomatisering. Met grote zorg uw dienstverlener. De automatisering in Drechtsteden doen wij zorgvuldig en direct! Magna Cura is gevestigd in Ridderkerk. Heeft u nog vragen over de automatisering in Drechtsteden?
Lees meer

Automatisering in Dordrecht

Magna Cura Automatisering is uw partner op het gebied van kantoorautomatisering en telefonie! Wij ontzorgen u met een breed aanbod van producten en diensten. Een product (af)leveren kan iedereen maar de werkzaamheden naar volle tevredenheid van de klant uitvoeren, is slechts een kwaliteit van specialisten! Neem de proef op de som en ervaar het zelf! Voor uw automatisering in Dordrecht bent u bij Magna Cura aan het juiste adres. Wij willen onze klanten zo volledig mogelijk steunen op het gebied van automatisering. Onze service is goed en regionaal zijn we zeer actief. Wij bieden automatisering in Dordrecht aan vanuit ons pand in Ridderkerk. Mocht u eventueel nog vragen hebben over automatisering in Dordrecht is het mogelijk contact op te nemen.
Lees meer

Automatisering in Barendrecht

Magna Cura Automatisering is uw partner op het gebied van kantoorautomatisering en telefonie! Wij ontzorgen u met een breed aanbod van producten en diensten. Een product (af)leveren kan iedereen maar de werkzaamheden naar volle tevredenheid van de klant uitvoeren, is slechts een kwaliteit van specialisten! Neem de proef op de som en ervaar het zelf! Magna Cura is een regionaal automatiseringsbedrijf die de ondersteuning van de automatisering in Barendrecht en regio verzorgt. Wij kunnen uw organisatie volledig ondersteunen op het gebied van automatisering in Barendrecht door onze goede service, regionale aanwezigheid en de complete dienstverlening. Als u interesse heeft in automatisering in Barendrecht bent u bij Magna Cura aan het juiste adres.
Lees meer

Automatisering Hendrik-ido-ambacht

Magna Cura Automatisering is uw partner op het gebied van kantoorautomatisering en telefonie! Wij ontzorgen u met een breed aanbod van producten en diensten. Een product (af)leveren kan iedereen maar de werkzaamheden naar volle tevredenheid van de klant uitvoeren, is slechts een kwaliteit van specialisten! Neem de proef op de som en ervaar het zelf! Magna Cura ondersteunt bedrijven met de automatisering Hendrik-Ido-Ambacht. Wij leveren, beheren en ondersteunen de automatisering Hendrik-Ido-Ambacht vanuit ons kantoor in Ridderkerk. Vanuit ons kantoor in Ridderkerk levert, beheert, ondersteunt Magna Cura de automatisering in Hendrik-Ido-Ambacht. Ook bieden wij service op het gebied van telefonie aan. Meer weten over automatisering hendrik-ido-ambacht?
Lees meer

Automatisering Drechtsteden

Magna Cura Automatisering is uw partner op het gebied van kantoorautomatisering en telefonie! Wij ontzorgen u met een breed aanbod van producten en diensten. Een product (af)leveren kan iedereen maar de werkzaamheden naar volle tevredenheid van de klant uitvoeren, is slechts een kwaliteit van specialisten! Neem de proef op de som en ervaar het zelf! Voor het regelen van uw automatisering Drechtsteden, moet u bij Magna Cura zijn! Voor alle aspecten van de automatisering bent u namelijk bij Magna Cura aan het juiste adres.Wij kunnen alle aspecten op het gebied van automatiseren inregelen voor uw organisatie. Uw kantoorautomatisering op maat met grote zorg. De automatisering Drechtsteden doen wij zorgvuldig en direct! Magna Cura is gevestigd in Ridderkerk. Meer vragen over automatisering Drechtsteden?
Lees meer

Automatisering Dordrecht

Magna Cura Automatisering is uw partner op het gebied van kantoorautomatisering en telefonie! Wij ontzorgen u met een breed aanbod van producten en diensten. Een product (af)leveren kan iedereen maar de werkzaamheden naar volle tevredenheid van de klant uitvoeren, is slechts een kwaliteit van specialisten! Neem de proef op de som en ervaar het zelf! Wij willen onze klanten zo volledig mogelijk steunen op het gebied van automatisering. Onze service is goed en regionaal zijn we zeer actief. Wij bieden automatisering Dordrecht aan vanuit ons pand in Ridderkerk. Meer weten over automatisering Dordrecht?
Lees meer

Automatiseren

Magna Cura Automatisering is uw partner op het gebied van kantoorautomatisering en telefonie! Wij ontzorgen u met een breed aanbod van producten en diensten. Een product (af)leveren kan iedereen maar de werkzaamheden naar volle tevredenheid van de klant uitvoeren, is slechts een kwaliteit van specialisten! Neem de proef op de som en ervaar het zelf! Automatiseren is het werk van professionals. Een optimale IT-omgeving bestaat uit het integreren van verschillende componenten voor een betere efficiëntie. Bij automatiseren komende de volgende zaken aan de orde: servers, netwerken (infra), printers en opslag, die samen werken als één oplossing. Magna Cura is uw partner in automatiseren! Neem contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek over automatiseren. Neem contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek over automatiseren.
Lees meer

ICT in Barendrecht

Magna Cura Automatisering is uw partner op het gebied van kantoorautomatisering en telefonie! Wij ontzorgen u met een breed aanbod van producten en diensten. Een product (af)leveren kan iedereen maar de werkzaamheden naar volle tevredenheid van de klant uitvoeren, is slechts een kwaliteit van specialisten! Neem de proef op de som en ervaar het zelf! Wij kunnen uw organisatie volledig ontzorgen op het gebied van automatisering en ICT in Barendrecht door onze goede service, regionale aanwezigheid en de complete dienstverlening. Magna Cura is een regionaal automatiseringsbedrijf die de ondersteuning van de ICT in Barendrecht en regio verzorgt. Als u interesse heeft in ICT in Barendrecht bent u bij Magna Cura aan het juiste adres.
Lees meer

ICT in de Drechtsteden

Magna Cura Automatisering is uw partner op het gebied van kantoorautomatisering en telefonie! Wij ontzorgen u met een breed aanbod van producten en diensten. Een product (af)leveren kan iedereen maar de werkzaamheden naar volle tevredenheid van de klant uitvoeren, is slechts een kwaliteit van specialisten! Neem de proef op de som en ervaar het zelf! Voor alle aspecten van de automatisering en ICT in de Drechtsteden bent u namelijk bij Magna Cura aan het juiste adres. Voor uw ICT in de Drechtsteden, moet u bij Magna Cura zijn! De ICT in de Drechtsteden doen wij zorgvuldig en direct! Magna Cura is gevestigd in Ridderkerk.
Lees meer

ICT in Dordrecht

Magna Cura Automatisering is uw partner op het gebied van kantoorautomatisering en telefonie! Wij ontzorgen u met een breed aanbod van producten en diensten. Een product (af)leveren kan iedereen maar de werkzaamheden naar volle tevredenheid van de klant uitvoeren, is slechts een kwaliteit van specialisten! Neem de proef op de som en ervaar het zelf! Voor uw ICT in Dordrecht bent u bij Magna Cura aan het juiste adres. Wij ondersteunen onze klanten zo volledig mogelijk op het gebied van automatisering en ICT in Dordrecht. Onze service is uitstekend en regionaal zijn we zeer actief. Wij bieden ICT in Dordrecht aan vanuit ons pand in Ridderkerk.
Lees meer

ICT in Hendrik-Ido-Ambacht

Magna Cura Automatisering is uw partner op het gebied van kantoorautomatisering en telefonie! Wij ontzorgen u met een breed aanbod van producten en diensten. Een product (af)leveren kan iedereen maar de werkzaamheden naar volle tevredenheid van de klant uitvoeren, is slechts een kwaliteit van specialisten! Neem de proef op de som en ervaar het zelf! Magna Cura ondersteunt bedrijven met de ICT in Hendrik-Ido-Ambacht. Wij leveren, beheren en ondersteunen de ICT in Hendrik-Ido-Ambacht vanuit ons kantoor in Ridderkerk. Ook bieden wij service op het gebied van telefonie aan onder de ICT in Hendrik-Ido-Ambacht.
Lees meer

ICT in Ridderkerk

Magna Cura Automatisering is uw partner op het gebied van kantoorautomatisering en telefonie! Wij ontzorgen u met een breed aanbod van producten en diensten. Een product (af)leveren kan iedereen maar de werkzaamheden naar volle tevredenheid van de klant uitvoeren, is slechts een kwaliteit van specialisten! Neem de proef op de som en ervaar het zelf! Magna Cura regelt uw ICT in Ridderkerk. Wij staan garant voor een goede service, complete dienstverlening en regionaal aanwezigheid kunnen wij organisaties volledig ondersteunen op het gebied van automatisering en telefonie. Voor al uw ICT in Ridderkerk staan wij altijd voor u klaar. Meer informatie over ICT in Ridderkerk kunt u altijd vinden op onze website of contact met ons opnemen.
Lees meer

ICT in Rijnmond

Magna Cura Automatisering is uw partner op het gebied van kantoorautomatisering en telefonie! Wij ontzorgen u met een breed aanbod van producten en diensten. Een product (af)leveren kan iedereen maar de werkzaamheden naar volle tevredenheid van de klant uitvoeren, is slechts een kwaliteit van specialisten! Neem de proef op de som en ervaar het zelf! Magna Cura is een regionale automatiseerder die bedrijven ontzorgt met de ICT in Rijnmond. Vanuit ons kantoor in Ridderkerk leveren, beheren, ondersteunen wij de ICT in Rijnmond. U kunt ook voor uw telefonie bij ons terecht. Uw partner op het gebied van ICT in Rijnmond en omstreken!
Lees meer

ICT in Rotterdam

Magna Cura Automatisering is uw partner op het gebied van kantoorautomatisering en telefonie! Wij ontzorgen u met een breed aanbod van producten en diensten. Een product (af)leveren kan iedereen maar de werkzaamheden naar volle tevredenheid van de klant uitvoeren, is slechts een kwaliteit van specialisten! Neem de proef op de som en ervaar het zelf! Magna Cura levert en ondersteunt de ICT in Rotterdam voor MKB-bedrijven. Ook kunt u bij Magna Cura terecht voor uw telefonie. Het ontzorgen voor de ICT in Rotterdam verzorgen wij vanuit Ridderkerk waar Magna Cura gevestigd is. Uw partner voor ICT in Rotterdam en omstreken!
Lees meer

ICT in Zwijndrecht

Magna Cura Automatisering is uw partner op het gebied van kantoorautomatisering en telefonie! Wij ontzorgen u met een breed aanbod van producten en diensten. Een product (af)leveren kan iedereen maar de werkzaamheden naar volle tevredenheid van de klant uitvoeren, is slechts een kwaliteit van specialisten! Neem de proef op de som en ervaar het zelf! Magna Cura regelt alles betreffende uw ICT in Zwijndrecht en de regio. Van het leveren van hardware tot het implementeren van een complete infrastructuur op gebied van ICT in Zwijndrecht kunt u bij Magna Cura terecht. Toe aan een uitstekende partner voor de ICT in Zwijndrecht? Dan moet u bij Magna Cura zijn!
Lees meer

ICT Netwerkbeheer

Het beheren wordt door professionele systeembeheerders verzorgt. Uw netwerk zo proactief onderhouden. Hierbij worden o.a. de standaard updates op de server uitgevoerd, waardoor het netwerk altijd in optimale condities blijft. Het uitgangspunt van de werkzaamheden is het onderhouden van de belangrijkste componenten in de infrastructuur. De uitgevoerde werkzaamheden worden vastgelegd. Tevens is een belangrijke rol weggelegd voor een structurele aanpak van wensen en knelpunten én de advisering aan het management. UW VOORDELEN: Beschikbaarheid gecertificeerde engineer Vaste contactpersoon Vastlegging netwerkinfrastructuur Beheer software licenties Advisering Rapportage Het ICT netwerkbeheer wordt door een professionele systeembeheerder op afstand (remote) uitgevoerd om het onderhoud te monitoren en updates te kunnen uitvoeren op de server. Tijdens het ICT netwerkbeheer op afstand worden de standaard updates op de server uitgevoerd. Ook worden de meldingen die uit Magna Live monitoring voortkomen opgepakt. Hierdoor is het netwerk altijd in optimale conditie. Om narigheid te voorkomen worden dergelijke punten eerder opgepakt en opgelost. Om dit te realiseren hebben wij verschillende tools tot onze beschikking om uw ICT Netwerkbeheer compleet te kunnen verzorgen.
Lees meer

ICT Netwerkbewaking

Met Magna Live! Bewaken wordt het complete netwerk op meerdere punten gecontroleerd waardoor Magna Cura Automatisering direct kan reageren op situaties die de continuïteit van uw netwerk in gevaar brengen. Magna Cura maakt hierbij gebruik van agents in het netwerk, welke statusmeldingen genereren. Deze meldingen worden door de Magna Cura Servicedesk opgepakt, veelal voordat een probleem escaleert. Dagelijks, wekelijks én maandelijks wordt een rapportage gemaakt met daarin de status en kwaliteit van het netwerk. UW VOORDELEN: De knelpunten worden veelal vooraf worden gesignaleerd, zijn deze preventief te verhelpen, daardoor heeft u een optimaal functionerend netwerk; De bewaking geeft meer inzicht waardoor het opsporen van problemen sneller gaat; De downtime wordt beperkt; Dagelijks, wekelijks en maandelijkse raportage. Magna Cura biedt u ICT Netwerkbewaking aan voor uw bedrijfsnetwerk om extra ogen op uw complete netwerk in de gaten te houden. Wij kunnen op meerdere punten uw bedrijfsnetwerk in de gaten houden door te monitoren, hierdoor kunnen wij snel en adequaat handelen op situaties die de continuïteit van uw netwerk in gevaar zouden kunnen brengen. Voor de ICT Netwerkbewaking gebruiken wij specifieke softwareoplossingen. Hierdoor kunnen wij vervelende situaties eerder signaleren. Meldingen zullen door onze Helpdesk worden opgepakt. Uw perfecte partner op gebied van ICT Netwerkbewaking!
Lees meer

ICT Netwerksupport

Magna Live! Ondersteunen voorziet in het remote ondersteunen van uw organisatie. Permanent wordt uw netwerk in de gaten gehouden en indien nodig wordt hierop direct door onze Servicedesk geanticipeerd. Bovendien kunnen uw medewerkers altijd gebruik maken van onze Servicedesk. Op de Servicedesk worden de storingen vastgelegd en de voortgang van deze problemen continue in de gaten gehouden. Alle storingen worden vastgelegd in een Servicedesk applicatie. Magna Cura verzorgt de rapportage en opvolging hiervan. Magna Live! Ondersteunen bundelt onze diensten Bewaken en Servicedesk! UW VOORDELEN: Beschikbaarheid Servicedesk Vastlegging van alle meldingen Response binnen de vooraf gestelde SLA De knelpunten worden veelal vooraf worden gesignaleerd, zijn deze preventief te verhelpen, daardoor heeft u een optimaal functionerend netwerk De bewaking geeft meer inzicht waardoor het opsporen van problemen sneller gaat De downtime wordt beperkt Wekelijkse- en maandelijkse rapportage De ICT Netwerksupport is een dienst die er voor zorgt dat u de mogelijkheid heeft om onbeperkt gebruik te maken van onze helpdesk. Met de ICT Netwerksupport neemt onze helpdesk alle vragen en/of knelpunten van uw medewerkers in behandeling. Uiteindelijk wil iedereen zo snel mogelijk geholpen worden. Door deze dienst bij ons af te sluiten bent u gegarandeerd van adequate hulp. Op de Magna Cura Helpdesk worden de meldingen vastgelegd en opgepakt in een daarvoor bedoeld systeem. Uw ICT Netwerksupport partner!
Lees meer

ICT Ontzorgen

Wat is de rol van automatisering in uw bedrijf en hoe kan het bijdragen aan uw toekomstig succes? Ieder bedrijf heeft zijn specialisme en expertise. U bent al jaren succesvol in uw eigen vakgebied. Ten alle tijden is de automatisering ondersteunend geweest aan uw bedrijfsvoering. Wij helpen u daar graag mee door u te ontzorgen. U betaald één vast bedrag per maand en wij zorgen dat uw IT optimaal functioneert. Onder ontzorgen worden de volgende diensten gebundeld: Bewaken: Uw netwerk wordt continu in de gaten gehouden. Ondersteunen: Onbeperkt gebruik maken van de Servicedesk van Magna Cura. Beheren: Magna Cura zorgt voor het onderhouden van uw netwerkomgeving. Totaal geen omkijken meer naar uw automatisering. Uw probleem is ons probleem! Wilt uw bedrijf de ICT ontzorgen? Dan bent u bij Magna Cura aan het juiste adres. Wij helpen u graag door u te ontzorgen. U betaald één vast bedrag per maand en wij zorgen dat uw ICT optimaal functioneert. Mocht u ICT ontzorgen interessant vinden maar eerst meer over te weten komen? Zorg dan dat u snel contact met ons opneemt! Wilt uw bedrijf de ICT ontzorgen dan kunt u altijd bellen met ons verkoopteam.
Lees meer

IT dienstverlening

Magna Cura Automatisering is uw partner op het gebied van kantoorautomatisering en telefonie! Wij ontzorgen u met een breed aanbod van producten en diensten. Een product (af)leveren kan iedereen maar de werkzaamheden naar volle tevredenheid van de klant uitvoeren, is slechts een kwaliteit van specialisten! Neem de proef op de som en ervaar het zelf! Opzoek naar IT dienstverlening? U kunt bij Magna Cura altijd te recht voor al uw IT diestverling vragen of opmerkingen! IT wordt in de constant ontwikkelende maastschappij steeds belanrijker. IT is nu en is de toekomst, de perfecte gelegenheid om te inversteren in nu en de toekomst. Bij IT dienstverlening gaat het vooral om het oplossen van IT problemen. Dit kan op verschillende manieren en dit kunt u volledig overlaten aan Magnacura! Meer informatie over IT dienstverlening?
Lees meer

IT problemen

Magna Cura Automatisering is uw partner op het gebied van kantoorautomatisering en telefonie! Wij ontzorgen u met een breed aanbod van producten en diensten. Een product (af)leveren kan iedereen maar de werkzaamheden naar volle tevredenheid van de klant uitvoeren, is slechts een kwaliteit van specialisten! Neem de proef op de som en ervaar het zelf! Heeft u IT problemen, en komt u er zelf niet uit? Maakt u geen zorgen, Magna Cura is het adres voor al uw IT problemen. Magna Cura is koploper in het oplossen van IT problemen. Voor ons zijn geen IT problemen te groot! Naast het bieden oplossingen voor uw IT problemen bieden wij u nog veel meer! Magna Cura is het aanspreekpunt voor uw kantoor- en telefonie automatisering. Hieronder staan de verschillende oplossingen van Magna Cura nader uitgewerkt. Dus heeft u vragen aan Magna Cura over uw IT problemen?
Lees meer

Windows 10

Microsoft heeft in het nieuwe besturingssysteem Windows 10 dat in 2015 op de markt is gekomen verschillende wijzigingen en verbeteringen doorgevoerd, zo bleek al uit eerder verslag van experts na het inzien van de vrijgegeven technische preview. Windows 10 heeft is een samenvoeging van de beste eigenschappen van Windows 7 & 8 en nog veel meer! Meer weten over Windows 10? Neem contact met ons op.
Lees meer

Kantoorautomatisering in Ridderkerk

Magna Cura Automatisering is uw partner op het gebied van kantoorautomatisering en telefonie! Wij ontzorgen u met een breed aanbod van producten en diensten. Een product (af)leveren kan iedereen maar de werkzaamheden naar volle tevredenheid van de klant uitvoeren, is slechts een kwaliteit van specialisten! Neem de proef op de som en ervaar het zelf! Magna Cura is uw partner op het gebied van kantoorautomatisering in Ridderkerk. Uw netwerk is bij ons in goede handen. Met een breed aanbod van producten en diensten verzorgen wij de kantoorautomatisering in Ridderkerk en omstreken. Neem contact met ons op voor meer informatie over kantoorautomatisering in Ridderkerk.
Lees meer

Snelle glasvezelverbindingen

Magna Cura verzorgt voor uw internet snelle glasvezelverbindingen. De basis van uw infrastructuur begint bij het internet. Wij leveren voor scherpe prijzen snelle glasvezelverbindingen. Door de samenwerking met een onafhankelijke serviceprovider heeft Magna Cura de mogelijkheid om voor een groot aantal netwerken in Nederland snelle glasvezelverbindingen te verzorgen. Een vrijblijvende offerte voor snelle glasvezelverbindingen? 0180-437528.
Lees meer

ICT Partner in Ridderkerk

Magna Cura Automatisering is uw partner op het gebied van kantoorautomatisering en telefonie! Wij ontzorgen u met een breed aanbod van producten en diensten. Een product (af)leveren kan iedereen maar de werkzaamheden naar volle tevredenheid van de klant uitvoeren, is slechts een kwaliteit van specialisten! Neem de proef op de som en ervaar het zelf! Magna Cura Automatisering is uw ICT partner in Ridderkerk op het gebied van kantoorautomatisering en telefonie! Wij ontzorgen u met een breed aanbod van producten en diensten. Een product (af)leveren kan iedereen maar de werkzaamheden naar volle tevredenheid van de klant uitvoeren, is slechts een kwaliteit van specialisten! Magna Cura ziet het als een uitdaging uw ict partner in Ridderkerk te zijn. Op zoek naar een ICT partner in Ridderkerk? Neem de proef op de som en ervaar het zelf!
Lees meer

ICT Partner

Magna Cura Automatisering is uw partner op het gebied van kantoorautomatisering en telefonie! Wij ontzorgen u met een breed aanbod van producten en diensten. Een product (af)leveren kan iedereen maar de werkzaamheden naar volle tevredenheid van de klant uitvoeren, is slechts een kwaliteit van specialisten! Neem de proef op de som en ervaar het zelf! Magna Cura is uw ICT partner op het gebied van kantoorautomatisering en telefonie. Wij zijn een ICT partner die met u meedenkt hoe uw dienstverlening optimaal ondersteunt kan worden. Met Magna Cura als ICT Partner kunt u rekenen op een goed advies, uitstekende oplossingen en een geweldige service. Magna Cura als uw ICT Partner? Neem contact met ons op: 0180-437528.
Lees meer

ICT oplossingen

Magna Cura Automatisering is uw partner op het gebied van kantoorautomatisering en telefonie! Wij ontzorgen u met een breed aanbod van producten en diensten. Een product (af)leveren kan iedereen maar de werkzaamheden naar volle tevredenheid van de klant uitvoeren, is slechts een kwaliteit van specialisten! Neem de proef op de som en ervaar het zelf! Voor uitstekende ICT oplossingen bent u bij Magna Cura aan het juist adres. Wij ontzorgen organisatie met onze ICT oplossingen. Voor vrijwel al uw ICT behoeften leveren wij de juiste hard- en software. Wij leveren niet alleen de juiste ICT oplossingen maar verzorgen ook de implementatie, zodat u altijd bent voorzien van maat ICT oplossingen. Wij adviseren u graag over maatwerk ICT oplossingen.
Lees meer

Automatisering in Utrecht

Magna Cura Automatisering is uw partner op het gebied van kantoorautomatisering en telefonie! Wij ontzorgen u met een breed aanbod van producten en diensten. Een product (af)leveren kan iedereen maar de werkzaamheden naar volle tevredenheid van de klant uitvoeren, is slechts een kwaliteit van specialisten! Neem de proef op de som en ervaar het zelf! Magna Cura verzorgt de automatisering in Utrecht. Op basis van onze goede service, complete dienstverlening en regionaal aanwezigheid kunnen wij organisaties volledig ondersteunen op het gebied van automatisering en telefonie. Uw kantoorautomatisering in Utrecht op maat en omstreken. Magna Cura levert, beheert en ondersteunt uw organisatie op het gebied van kantoorautomatisering en telefonie. Wilt u meer weten over automatisering in Utrecht? Lees dan meer informatie of bel ons!
Lees meer