Homepage Magna Cura Geschiedenis

Geschiedenis

Magna Cura Automatisering is op 1 februari 2001 opgericht door Ger de Wit en Leo den Hoedt. Beiden hebben jarenlange ervaring in het ondersteunen van bedrijven op het gebied van automatisering. Al vanaf de start is Magna Cura een no-nonsense organisatie die de complete automatisering voor bedrijven verzorgt. Bij de start van de organisatie is Magna Cura gevestigd in een bedrijfsverzamelgebouw aan de Pruimendijk in Ridderkerk-Rijsoord. Op 1 januari 2002 kunnen wij onze eerste medewerker verwelkomen. Door de groei van personeel en klanten is deze locatie al gauw te klein. 

Eind 2008 verhuist Magna Cura naar een nieuw kantoorpand nabij het centrum van Ridderkerk. Op deze moderne en goed geoutilleerde vestiging wordt de groei van de organisatie verder vorm gegeven. De overname van OfficeLink is hier een voorbeeld van. Met OfficeLink kan Magna Cura haar klanten een volledige cloud oplossing aanbieden. Vanaf 2011 biedt Magna Cura ook telefonie aan bedrijven in het MKB-segment. Daarnaast vindt een behoorlijke uitbreiding plaats van het aantal (Managed) diensten. Magna Cura is dan ook continue in beweging om een totaal oplossing te kunnen bieden. Het streven naar een efficiënte invulling van uw automatisering en telefonie is hierbij altijd ons uitgangspunt. Om optimaal te kunnen werken richt Magna Cura zich steeds meer op het efficiënter maken van de bedrijfsprocessen in organisaties. 

Door de jaren heen hebben wij ruime ervaring in het proactief ondersteunen van bedrijven. Op basis van onze expertise kunnen wij uw organisatie volledig en met de grootste zorg ondersteunen. Oftewel: Magna Cura, uw ICT-partner.