Homepage Referenties Technisch Installatiebedrijf Belgas Belgas Installatietechniek

Belgas Installatietechniek

Belgas is al meer dan 25 jaar een vertrouwd gezicht voor centrale verwarming, gas- en watertechniek. De oranje auto’s zijn inmiddels bekend in het straatbeeld van de Drechtsteden. Klanten kunnen op Belgas rekenen als het gaat om onderhoudswerkzaamheden of storingen rondom de ketel, maar ook voor de aanschaf en het aansluiten van nieuwe apparatuur. Denk hierbij aan CV ketels, radiatoren, Close in Boilers, Mechanische Ventilatie Boxen en aan verwante artikelen. Zij staan dan ook 24 uur per dag voor hun klanten klaar! Belgas is het enige in Dordrecht gevestigde Installatie Techniek bedrijf met een OK CV certificaat. OK CV is het label voor veilig en zuinig stoken.

Onze invulling

Magna Cura Automatisering B.V. is verantwoordelijk voor het gehele bedrijfsnetwerk van Belgas. ‘’Over de invulling en prettige relatie met Magna Cura ben ik zeer te spreken! ‘’ aldus Ruud Bode (Hoofd ICT). Een HP server dient als platform voor de applicaties die Belgas heeft draaien. Voor de nieuwste versie van Microsoft Office en het optimaal samenwerken met collega’s, werkt Belgas met Microsoft Office 365. Met Magna backup online stellen we de data van Belgas veilig op een externe locatie. Tevens wordt met Trend Micro virusprotectie de werkplekken en de e-mails op spam, virussen en phising gescand.

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 ''Met de professionele benadering en veel kennis van de medewerkers, ben ik ervan overtuigd dat ons netwerk bij Magna Cura in goede handen is.’’

 Ruud Bode: (Hoofd ICT)