Homepage Oplossingen Magna Secure Backup en replicatie

Backup & Replicatie 

De bedrijfsgegevens zijn het meest waardevolle bezit van uw bedrijf. Uw waardevolle bestanden kunnen door allerelei redenen verloren gaan. Hiervoor biedt Magna Cura zowel on-premise als cloud Backup & Replicatie oplossingen. 

Veeam Backup (Online)

Met Veeam bieden wij moderne gegevensbeveiliging, die speciaal is ontwikkeld voor virtualisatie en de cloud. Dit softwarepakket biedt krachtige, gebruiksvriendelijke en aantrekkelijk geprijsde gegevensbeveiliging voor VMware en Hyper-V. U hoeft nooit meer een agent bij te werken, een virtuele machine volledig te herstellen of uit te leggen waarom de duur van de backup wordt overschreden. Met Veeam bieden wij zowel on-premise als cloud Backup & Replicatie oplossingen.

Zo heeft u de mogelijkheid om uw belangrijkste data in een veilige omgeving buiten het kantoorpand op te slaan. Met behulp van de nieuwste internet opslag-, compressie- en encryptietechnieken worden de kostbare bedrijfsgegevens veilig gesteld op disksystemen in de Cloud. Het backup proces is volledig automatisch. De gegevens zijn altijd direct online beschikbaar en met beveiligingscodes beschermd.

Niet alleen uw data dient beschermd te worden maar ook het imago van uw bedrijf!

 

         Meer info                                              Meer info